Čo si TA3 pripravila na voľby? Príde i česká televízna hviezda

TA3
29.2.2020 12:00

Televízia TA3 sa na volebný víkend dobre pripravila. Okrem najaktuálnejšieho spravodajstva, živých vstupov z centrál politických strán a nočného vysielania sa môžete tešiť aj na mimoriadne zaujímavého hosťa, ktorý bude glosovať priebeh volieb.

Čo si TA3 pripravila na voľby? Príde i česká televízna hviezda
TA3

Volebné štúdio štartuje ešte pred desiatou

Počas volebného dňa vysielanie aj web TA3 pravidelne informuje o priebehu parlamentných volieb. Divákom prinášame živé vstupy, reportáže z volebných miestností i zo Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán.

Desať minút pred desiatou večer, teda tesne pred koncom volieb, štartuje naše špeciálne volebné štúdio. Budeme v ňom prinášať  priebežné neoficiálne výsledky volieb do NR SR z celého Slovenska. Moderátorov Petra Bielika, Rastislava Ilieva a Hanu Džurnú posilnia Václav Hřích z Agentúry AKO, sociologička Silvia Porubänová a česká moderátorská hviezda Václav Moravec z Českej televízie. Hostia budú komentovať priebežné volebné výsledky.

traja-hostia_ac1100ae-2acf-eadd.jpg

Web bude v pohotovosti celú noc

Počas volebnej noci nebudú chýbať ani živé vstupy z centrál politických strán, kde budeme môcť sledovať radosť i smútok politikov a ich priaznivcov. Vysielanie tentoraz neskončí o jednej v noci, špeciálne volebné štúdio bude televízia TA3 vysielať až do konečného spočítania výsledkov volieb.

V pohotovosti bude aj web ta3.com, ktorý bude prinášať informácie počas celej noci. Ústredným zdrojom s najaktuálnejšími informáciami bude online článok, širší prehľad získate po kliknutí na našu volebnú sekciu.

Televízia opäť odštartuje svoje vysielanie v nedeľu o šiestej ráno. S hosťami budeme hodnotiť výsledky volieb a v štúdiu postupne privítame lídrov relevantných politických strán. Televízia TA3 prinesie naživo aj tlačovú besedu Štátnej komisie pre voľby a kontrolu financovania politických strán, na ktorej by sme sa mali dozvedieť oficiálne výsledky.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok