Lenivý nezodpovedný zradca. Fico sa opäť pustil do Bélu Bugára

TA3 TASR SITA
20.2.2020 14:17

Robert Fico sa v rámci tlačovej konferencie o mimoriadnej schôdzi parlamentu opäť pustil do svojho doterajšieho partnera Bélu Bugára. Jeho strane neželá ani 4,99 percenta, ale "2,99 percenta, aby ani cent nedostal zo štátneho rozpočtu".

Lenivý nezodpovedný zradca. Fico sa opäť pustil do Bélu Bugára
SITA/Diana Černáková

Fico opäť spomenul Bélu Bugára, ktorého v stredu ostro kritizoval. Nazval ho lenivým "zradcom", ktorý "stratil orientáciu v kukurici". Vraj ho opakovane vyzýval, aby zobral zodpovednosť za nejaký rezort, čo Bugár odmietol a "váľal sa v parlamente". Podľa Fica Mostu-Híd nepoškodila spolupráca so Smerom, ako sám hovorí, ale lenivosť Bugára a jeho ľudí. Mostu vo voľbách neželá ani 4,99 percenta, ale "2,99 percenta, aby ani cent nedostal zo štátneho rozpočtu".

Zostavenie vlády so SNS a Mostom-Híd v roku 2016 označil za historický kompromis. Fico tvrdí, že je v súčasnosti evidentné, že sa Most-Híd dohodol s opozíciou. "Pretože si myslí, že stále má nejaký koaličný potenciál a keby vznikla možnosť ďalšej vlády, budú vítaní partneri. Toto je hra Bélu Bugára," skonštatoval Fico. 

Bugár kritizoval zvolanie mimoriadnej schôdze parlamentu, avizoval, že návrhy nepodporí. Zároveň dal verejný prísľub občanom, že so Smerom-SD do koalície nepôjde.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok