Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S okuliarmi Look Ahead sa môžete plne sústrediť na akčné športy

S okuliarmi Look Ahead sa môžete plne sústrediť na akčné športy
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rýchle a adrenalínové športové aktivity, ako sú napríklad motokros, horská cyklistika, lyžovanie či snowboarding si vyžadujú používanie okuliarov. Nové športové okuliare Look Ahead Pro prinášajú inováciu, ktorá mení spôsob, akým sa koncentrujete. Vďaka tomu zvyšuje vašu schopnosť udržiavať pohľad na situáciu pred vami.

Športové okuliare Look Ahead Pro sú navrhnuté tak, aby pomáhali mozgu používateľa sa sústrediť na to, čo sa deje pred ním. Robia to bez toho, aby blokovali periférne videnie alebo zmenšovali zorné pole. Tmavšia časť v dolnej polovici priezoru, ktorý je vyrobený z polykarbonátu, jednoducho povzbudzuje oči nositeľa na to, aby sa zamerali smerom nahor a dopredu. Okuliare tým obmedzujú rozptyľovanie okolím a poskytujú škálu výhod, ktoré bežné športové okuliare nedokážu poskytnúť.

Na výber sú tri rôzne typy: okuliare pre snežné športy, okuliare pre motokros a takzvané crossover okuliare pre tých, ktorí sa nevyhýbajú hline ani snehu. Vývojári pritom všetky modely navrhli tak, aby boli pohodlné na nosenie s ochrannou prilbou alebo bez nej, bez ohľadu na situáciu. Podľa vyjadrenia výrobcu si okuliare mali možnosť vyskúšať nadšenci aj profesionálni športovci. A aké výhody v nich videli? Zoznam je dlhý: zvýšená bezpečnosť, kratšie časy na jedno kolo, zlepšená konzistentnosť a výkonnosť, zníženie oslnenia z odrazov, menej závratov a tiež väčšia schopnosť rozpoznávania objektov okolo či vyšší cit na prispôsobenie sa prostrediu a terénu.

Športové okuliare Look Ahead Pro.

Všetky typy okuliarov sú dodávané s kvalitným priezorom z polykarbonátu Impact Resistant a exkluzívnou technológiou Look Ahead Pro pre zvýšenie sústredenia a výkonu nositeľa. Crossover okuliare majú magnetické priezory, vďaka čomu sa dajú rýchlo meniť. Okuliare sú priedušné a pohodlné a majú protišmykovú silikónovú výplň.

Inovatívne športové okuliare Look Ahead Pro sú dostupné prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter za 75 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na apríl 2020. Samozrejme za predpokladu, že sa podarí vyzbierať dostatok finančných prostriedkov na rozbehnutie výroby a že vývojári dodržia svoje sľuby.

Športové okuliare Look Ahead Pro.