Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kryt ShiftCam pre iPhone 11 pridá až 5 ďalších objektívov

Kryt ShiftCam pre iPhone 11 pridá až 5 ďalších objektívov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Dva zadné objektívy v smartfóne iPhone 11 alebo tri objektívy v iPhone 11 Pro poskytnú používateľom dosť nových spôsobov mobilného fotografovania a nakrúcania videí. V prípade, že by vám ani to nestačilo, môžete zvoliť nový kryt ShiftCam MultiLens Case, ktorý poskytne až 5 ďalších objektívov.

Kryt ShiftCam MultiLens pre model smartfónu iPhone 11 je riešenie 3 v 1, ktoré zosilňuje hlavný a ultraširoký objektív v telefóne pomocou prídavného objektívu s kruhovým polarizačným filtrom, spolu s 10-násobným makro objektívom a 180 stupňovým objektívom s efektom rybieho oka.

Kryty ShiftCam MultiLens pre smartfóny iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Kryt ShiftCam MultiLens pre iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max prináša až 5 objektívov v jednom. Okrem objektívu s kruhovým polarizačným filtrom má používateľ k dispozícii objektív, ktorý zvýši 2-násobný teleobjektív v smartfóne na 4-násobný teleobjektív. Výbave sa nachádzajú ešte 20x a 10x makro objektívy, spolu so 180 stupňovým objektívom s efektom rybieho oka.

Používateľ nepotrebuje žiadnu špeciálnu aplikáciu, pretože objektívy v puzdre prekryjú objektívy zadného fotoaparátu v iPhone. Používateľ tak môže fotiť a nakrúcať videá pomocou hlavnej aplikácie pre fotoaparát. Stačí, aby na kryte jednoducho posunul do správnej polohy objektív, ktorý chce použiť, prepol na zodpovedajúci režim a nasnímal záber.

Kryty ShiftCam MultiLens pre smartfóny iPhone 11, iPhone 11 Pro a iPhone 11 Pro Max.

Kryt ShiftCam MultiLens pre iPhone 11 stojí 65 dolárov vo verzii v čiernej matnej farbe alebo 75 dolárov za verziu v matnom priehľadnom prevedení. Kryt pre iPhone 11 Pro alebo iPhone 11 Pro Max vás vyjde 75 dolárov pre variant v matnej čiernej farbe alebo 85 dolárov za matnú priehľadnú verziu. Navyše sa ku krytom dajú namontovať aj ďalšie samostatné objektívy od spoločnosti ShiftCam. Na výber je zo šiestich objektívov typu „Pro“, ako je napríklad 230 stupňový objektív s efektom rybieho oka za 85 dolárov alebo 12 mm ultraširoký asférický objektív za 130 dolárov.

Okrem systému objektívov plánuje spoločnosť ShifCam dodávať kryt s externou batériou pre rýchle bezdrôtové nabíjanie. Kryt je navrhnutý tak, aby pridal stabilizáciu pri snímaní fotografií a videí na výšku alebo na šírku. Predávať by sa mal od marca za cenu 80 dolárov.

Prídavný 12 mm ultraširoký asférický objektív pre kryt ShiftCam MultiLens.