Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

iKuddle: Inteligentná samočistiaca toaleta pre mačky

iKuddle: Inteligentná samočistiaca toaleta pre mačky
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
17. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ak máte doma mačku tak dobre viete, že čistenie podstielky je tou najnepríjemnejšou časťou starostlivosti o vášho mačacieho priateľa. Vďaka inteligentnej toalete pre mačky iKuddle sa však proces čistenia stane automatickým a všetku nepríjemnú prácu urobí za vás.

Keď mačka vykoná potrebu vo vnútri toalety iKuddle, zariadenie počká tri až desať minút potom, ako mačka odíde. To zabezpečí, že sa samočistiaci proces nezačne, kým je mačka stále vo vnútri. Používateľ môže spustiť proces čistenia aj manuálne prostredníctvom tlačidla na samotnej toalete pre mačky iKuddle alebo aktiváciou cez sprievodnú mobilnú aplikáciu.

Inteligentná samočistiaca toaleta pre mačky iKuddle.

Toaleta potom použije sitko, ktoré prechádza cez podstielku a vyťahuje akékoľvek zhluky odpadu. Tie sa tak presunú do zadnej oddelenej časti toalety. Keď chce používateľ vyprázdniť zásobník s odpadom, jednoducho aktivuje proces balenia tlačidlom na toalete alebo cez aplikáciu na smartfóne. Odpad sa následne zabalí a hygienicky zapečatí do vrecka. Používateľ už len stlačením tlačidla otvorí poklop zásobníka a vrecko s odpadom vyberie a vyhodí.

No a čo nepríjemný zápach? Aj to má iKuddle vyriešené. Toaleta pre mačky je vybavená ventilátorom a uhlíkovým filtrom, ktorý eliminuje akékoľvek pachy. Aktivuje sa päť minút po návšteve mačky. Filter sa jednoducho mení raz za dva mesiace.

Inteligentná samočistiaca toaleta pre mačky iKuddle.

Sprievodná mobilná aplikácia zbiera údaje z toalety a vytvára zdravotný profil mačky, v ktorom zobrazuje ako často chodí mačka na podstielku. Na základe týchto údajov môže aplikácia navrhnúť používateľovi ako má svojmu domácemu maznáčikovi upraviť dávkovanie stravy a hydratáciu. Stačí vybrať druh mačky a aktuálnu a požadovanú hmotnosť.

Inteligentná samočistiaca toaleta pre mačky iKuddle je k dispozícii na objednanie prostredníctvom kampane na portáli Indiegogo za cenu 304 EUR. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 368 EUR.

Sprievodná mobilná aplikácia.