Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Motorola sa stáva oficiálnym partnerom Ducati Corse

Motorola sa stáva oficiálnym partnerom Ducati Corse
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 2. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola oznámila globálne jednoročné oficiálne partnerstvo so spoločnosťou Ducati, svetovým lídrom v inovácii motocyklov. V rámci partnerstva spoločnosť Ducati predstavila svoj vysoko očakávaný motocykel pre rok 2020, ktorý je obrandovaný logom Motorola.

Jazdci Ducati budú tiež pretekať s logom Motorola na pretekárskych kombinézach svojho tímu.

„Keď sa pozrieme na spôsoby, ako ďalej zvyšovať viditeľnosť značiek spoločnosti Lenovo a Motorola, partnerstvo Ducati bolo včasným a strategickým rozhodnutím. Uvedením niekoľkých najnovších produktov na trh je spoločnosť Motorola vystavená rastúcej globálnej pozornosti a túžbe a my sme nadšení z toho, že toto partnerstvo prinesie väčšiu viditeľnosť tejto značke,” uviedol CMO spoločnosti Motorola, Francois LaFlamme.

Športový riaditeľ Ducati Corse, Paolo Ciabatti, dodáva “Sme veľmi radi, že môžeme začať túto novú a atraktívnu spoluprácu so spoločnosťou Motorola, historickou značkou, ktorá zdieľa s firmou Ducati mnoho spoločných hodnôt: technológiu, výkon a dizajn.”

Rok 2020 tak bude pre Motorola a Ducati vzrušujúcim rokom a Francois LaFlamme dopĺňa “Domnievame sa, že ide o perfektné zladenie dvoch značiek a tešíme sa, že logo Motorola bude v strede záujmu tohto športu.”

V rámci prebiehajúceho viacročného partnerstva bude spoločnosť Lenovo aj naďalej kľúčovým technologickým partnerom tímu Ducati Corse na trati aj mimo nej.

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)