Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Domáci stroj Cuzen vám pripraví šálku osviežujúceho čaju Matcha

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

V posledných rokoch dopyt po takzvaných Matcha čajoch rastie. No príprava tohto nápoja býva prostredníctvom tradičného spôsobu v domácich podmienkach náročná. Spoločnosť Cuzen Matcha však vytvorila zariadenie, ktoré vám podobne ako stroj na espresso dokáže jednoducho a rýchlo pripraviť šálku Matcha čaju.

Matcha pochádza z Japonska a ide o jemný prášok mletého zeleného čaju. Okrem toho, že Matcha čaj poskytuje vitamíny, vlákninu, minerály a antioxidanty nazývané ako polyfenoly, ponúka aj celý rad zdravotných výhod pre zrýchlenie metabolizmu, lepšiu reguláciu cukru v krvi a ďalšie. Vďaka stroju Matcha Maker od spoločnosti Cuzen Matcha si tento osviežujúci nápoj môžu používatelia jednoducho a rýchlo pripravovať každý deň či už v domácnosti alebo aj v kancelárii.

Domáci stroj Matcha Maker od spoločnosti Cuzen Matcha.

Pred použitím stroja Matcha Maker používateľ najskôr nasype listy zeleného čaju do hliníkového zásobníka. Ten má kapacitu pre prípravu až 20 nápojov Matcha. Jediným stlačením tlačidla potom Matcha Maker pomocou integrovaného keramického mlynčeka rozomelie pridané čajové listy, podobne ako tradičný kamenný mlyn. Jemný prášok mletého zeleného čaju sa vysype do šálky s vodou, ktorá je umiestnená pod dávkovačom. Namiesto ručného šľahania čaju Matcha sa na použije magnetické miešadlo, pričom šálka so zmesou sa rovnomerne otáča, vďaka čomu vznikne dokonale napenený nápoj.

Domáci stroj Matcha Maker od spoločnosti Cuzen Matcha.

Domáci stroj Matcha Maker od spoločnosti Cuzen Matcha sa dá predbežne objednať zatiaľ iba v USA. Súčasťou dodávky budú dve vrecká s prémiovými listami čaju Matcha z Japonska a s tromi vreckami značkového čaju Matcha. Cena bola stanovená na 420 dolárov. Predpokladaný termín spustenia dodávok je na jeseň 2020.

Domáci stroj Matcha Maker od spoločnosti Cuzen Matcha.