PR správa

Medirex je 2. najatraktívnejší zamestnávateľ na Slovensku

PR
30.1.2020 14:13

V prestížnej celoslovenskej ankete „najzamestnávateľ“ dosiahla spoločnosť Medirex, ktorá pôsobí v oblasti laboratórnej diagnostiky, výborné umiestnenie.

Medirex je 2. najatraktívnejší zamestnávateľ na Slovensku

Ako nováčik a skokan roka získala 2. miesto v  kategórii Nemocnice a zdravotná starostlivosť. Toto uznanie si spoločnosť cení o to viac, pretože bola nominovaná po prvý raz a ocenenie vzišlo z hlasovania uchádzačov o zamestnanie na celoslovenskom pracovnom portáli Profesia. Tí každoročne hodnotia firmy na základe ich pracovných ponúk, imidžu, referencií či benefitov.

Odovzdávanie cien sa uskutočnilo v stredu 29. januára 2020 na slávnostnom galavečeri v bratislavskej Starej tržnici. Pre spoločnosť Medirex je to pocta, pretože sa rokmi vypracovala na lídra v laboratórnej diagnostike a kladie veľký dôraz na svojich zamestnancov na každej úrovni. V laboratóriách denne vyšetria tisíce krvných a ďalších vzoriek pacientov a pomáhajú lekárom stanoviť nielen správnu diagnózu, ale aj adekvátnu liečbu.

„Vážim si toto uznanie. Dlhodobo vynakladáme veľké úsilie preto, aby naši zamestnanci pracovali v príjemnom prostredí, ktoré im umožňuje profesionálne rásť. Laboratóriá Medirex majú dobré meno nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Máme najmodernejšie prístroje, prostredníctvom ktorých je práca vysoko profesionálna. Som presvedčený, že či už ide o lekárov, laborantov, pomocný zdravotnícky personál, alebo vodičov, všetci spoločne tvoríme silný tím, vďaka čomu dokážeme napredovať. Uvedomujem si, že len svedomití ľudia môžu byť dušou spoločnosti,“ uviedol riaditeľ laboratórnej divízie Medirex Ing. Jozef Gavlas, MSc.

„Mám úprimnú radosť z ocenenia, ktoré sme získali. Hodnoty spoločnosti tvoria práve naši zamestnanci a my robíme maximum preto, aby sa u nás cítili dobre. Zaujíma nás, čo si myslia, aký je ich názor na to, čo by sme mohli zlepšiť či zmeniť. Organizujeme rozmanité podujatia, aby sme posilnili tímového ducha a dobré vzťahy. Zďaleka nevnímame zamestnanca len z pracovného pohľadu, ale aj z ľudského a osobnostného, teda ako komplexného človeka. Srdečná vďaka za všetky hlasy, ktoré sme v tejto prestížnej ankete dostali. Sú veľkým ocenením nášho dlhoročného úsilia,“ poznamenala riaditeľka ľudských zdrojov v Medirex Servise Mgr. Dana Miňová, PhD.

Laboratóriá Medirex udávajú trendy v laboratórnej diagnostike

Laboratóriá Medirex patria k najmodernejším laboratóriám na Slovensku a v strednej Európe. Tvoria ich tri veľké laboratórne centrá (v Bratislave, Nitre a v Košiciach) a  satelitné laboratóriá rozmiestnené po celej krajine. Zabezpečujú komplexnú laboratórnu diagnostiku vo všetkých laboratórnych disciplínach a zamestnávajú najväčšiu skupinu odborníkov v tejto oblasti. V laboratóriách Medirex denne poskytnú až 250-tisíc analýz zo vzoriek priemerne od 20-tisíc pacientov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok