Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S príslušenstvom iOgrapher Pro sa z vášho tabletu stane televízna kamera

S príslušenstvom iOgrapher Pro sa z vášho tabletu stane televízna kamera
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vďaka vstavaným HD kamerám a veľkým LDC displejom sú tablety lákavými zariadeniami aj pre použite v profesionálnej video produkcii. No nakrúcanie videí s nimi je trocha ťažkopádne, čo by však mohlo zmeniť špeciálne navrhnuté filmárske príslušenstvo iOgrapher Pro.

Stručne povedané, filmárske príslušenstvo pre tablety iOgrapher Pro sa pritlačí okolo okrajov tabletov tretích strán a ponechá voľný prístup ku kamera a displeju. Rozťahovacie zariadenie môže pritom údajne pojať aj veľké tablety a dokonca tablety môžu mať na sebe osadené aj ochranné puzdrá.

Filmárske príslušenstvo pre tablety iOgrapher Pro.

Rukoväte po oboch stranách zariadenia iOgrapher Pro umožňujú používateľom plynulé a bezpečné snímanie s možnosťou otáčania a naklápania tabletu do rôznych strán. Tieto pohyby sú pri bežnom držaní tabletu v rukách náročnejšie na vykonanie a rozhodne teda nebývajú plynulé. Na vrchnej časti zariadenia sa nachádzajú štyri koľajnicové držiaky a dva skrutkové závity sú umiestnené na rukovätiach. Vďaka tomu môže používateľ vybaviť zariadenie o ďalšie doplnky, ako sú svetlá či mikrofóny. Samozrejme na spodnej strane nechýba skrutkový závit pre pripevnenie k statívu.

Filmárske príslušenstvo pre tablety iOgrapher Pro.

Filmárske príslušenstvo pre tablety iOgrapher Pro je vyrobené z ABS plastu a váži 737 gramov. Dá sa získať za 45 EUR prostredníctvom podpory prebiehajúcej start-up kampane na portáli Indiegogo. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 90 EUR. Distribúcia prvých kusov by sa mala začať v auguste, samozrejme za predpokladu, že sa podarí vyzbierať dostatok financií na rozbehnutie výroby a výrobca splní svoje sľuby.

Filmárske príslušenstvo pre tablety iOgrapher Pro.