Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kompaktný čistič Egret zabíja baktérie len pomocou soli a vody

Kompaktný čistič Egret zabíja baktérie len pomocou soli a vody
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
20. 1. 2020
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Čínski vývojári vytvorili ekologické čistiace zariadenie s názvom Egret, ktoré dokáže vyčistiť a dezinfikovať vašu domácnosť len pomocou soli a vody. Ľahko použiteľné kompaktné zariadenie využíva pre boj proti baktériám patentovanú technológiu, ktorá vytvára takzvanú elektrolyzovanú vodu.

Podľa tvorcov je táto elektrolyzovaná voda rovnako účinná ako tradičné čistiace prostriedky, pričom dokáže vyzabíjať až 99,95 percent vírusov a choroboplodných zárodkov, s ktorými prídete do styku. Zároveň sa zníži spotreba čistiacich prostriedkov v domácnosti, ktoré často bývajú vo fľašiach a obaloch vyrobených z jednorazových plastov. Celé to funguje tak, že používateľ len jednoducho naplní zariadenie vodou z vodovodu, do ktorej pridá domácu soľ. Zariadenie Egret potom už do 60 sekúnd vytvorí elektrolyzovaný vodný roztok.

Kompaktný domáci čistič Egret

Kompaktný domáci čistič Egret je vhodný na čistenie a dezinfekciu väčšiny vecí v domácnosti, vrátane kuchýň, kúpeľní. Dá sa použiť na vyčistenie odevov, kobercov, nábytku, obuvi, predmetov pre domáce zvieratá. Dokonca aj na omytie ovocia a zeleniny. Elektrolyzovaná voda vytvorená zariadením Egret je netoxická a sterilná, takže je vhodná aj na čistenie detských výrobkov a sterilizáciu detských fliaš na pitie.

Kompaktný domáci čistič Egret

Používatelia by si však mali uvedomiť, že po použití zariadenia Egret môžu cítiť „bazénový“ zápach, keďže sa v elektrolyzovanej vode nachádza chlór. Je preto dôležité, aby ovocie a zeleninu, či výrobky pre deti a zvieratá opláchli vodou najneskôr tri minúty po použití elektrolyzovaného roztoku.

Inovatívne čistiace zariadenie Egret sa dá získať prostredníctvom finančnej podpory start-up kampane na portáli Kickstarter v sume od 109 dolárov. Maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 219 dolárov. Distribúcia prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať už v apríli.

Kompaktný domáci čistič Egret