NHL: 11 zápasov a 9 prehier. Montreal sa nechytil ani proti Chicagu

TA3 TASR SITA
16.1.2020 07:31

Hokejisti Montrealu prehrali v NHL s Chicagom 1:4. V drese domácich Canadiens si pripísal asistenciu slovenský útočník Tomáš Tatar. Na ľade strávil celkovo 19:18 minúty. Chicagu sa v tomto období darí, zvíťazilo tretíkrát za sebou. Naopak, Montreal prehral deviaty z uplynulých jedenástich stretnutí.

NHL: 11 zápasov a 9 prehier. Montreal sa nechytil ani proti Chicagu
SITA/AP

V dueli s Chicagom doplatil na slabú efektivitu v presilovkách, keď nedokázal využiť ani jednu z troch. Úvodný gól dokonca inkasoval vo vlastnej početnej výhode a mal v ňom prsty aj Tatar. Pri rozohrávke si nerozumel s brankárom Charliem Lindgrenom, puk ukoristil Drake Caggiula, prihral Zachovi Smithovi, ktorý bez ťažkostí trafil odkrytú bránku. Ten istý hráč o tri minúty neskôr zvýšil na 2:0.

Obhajca Stanleyho pohára St. Louis tiež nevyužil domáce prostredie, keď podľahol Philadelphii 3:4 po predĺžení. Blues však môžu byť spokojní s bodom, keďže v 51. minúte prehrávali 1:3. Hostia dokázali odpovedať na otvárací zásah Justina Faulka troma gólmi, v záverečnej desaťminútovke však prišli o náskok. Domácim stačili tri minúty na vyrovnanie. Flyers napokon predsa uspeli, v 64. minúte rozhodol Jakub Voráček.

Montreal - Chicago 1:4 (0:2, 1:1, 0:1)

Tomáš Tatar (Montreal) odohral 19:18 min, 1 asistencia, 2 strely na bránku, 3 "hity"

St. Louis - Philadelphia 3:4 po predĺžení (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)



zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok