Ešte to nie je v poriadku. Ministri Smeru hovorili o Ficovom zdraví

TA3 TASR SITA
11.12.2019 11:00

Zdravotný stav predsedu Smeru-SD Roberta Fica je stabilizovaný a zotavuje sa. Potvrdili to ministri a podpredsedovia strany Richard Raši a Peter Žiga. Raši dodal, že Fico bude v politike dovtedy, "dokedy bude vládať a chcieť".

Ešte to nie je v poriadku. Ministri Smeru hovorili o Ficovom zdraví
SITA/Branislav Bibel

"Už nie je v nemocnici, je doma. Už sa zotavuje, tlak má stabilizovaný, ale ešte to nie je v poriadku," povedal Žiga novinárom pred rokovaním vlády. Raši pred novinármi skonštatoval, že Ficov tlak bol naozaj vysoký a zotavenie bude trvať dlhšie. "Včera som s ním osobne bol, dáva sa dokopy, určite to ešte pár dní potrvá, prídu sviatky. Má chuť a ambíciu sa znova s plnou vervou vrátiť," doplnil.

Fico pre problémy s krvným tlakom odišiel pred začatím sobotného snemu Smeru-SD. Na sneme napokon ani nevystúpil, novinárom pred odchodom do nemocnice povedal, že s krvným tlakom má problém dlhodobo. 

Žiga nevie, či sa Robert Fico vyjadrí k svojmu obvineniu. Dodal, že Fica za jeho vyjadrenie kritizoval, no zároveň si myslí, že za vyslovenie názoru by nemal znášať takéto dôsledky. "Keď si pozriete to video, nie je na tom nič také, čo by zdokumentovalo to, čo hovorí prokurátor, že by podporoval šírenie rasizmu alebo niečo podobné," povedal Žiga

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok