Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Spoločník pre dobrodruhov AM-V2 v sebe kombinuje až 5 rôznych nástrojov

Spoločník pre dobrodruhov AM-V2 v sebe kombinuje až 5 rôznych nástrojov
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
4. 12. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Keď sa povie multifunkčný nástroj, väčšina z nás si hneď predstaví malú pomôcku, ktorá sa dá vložiť do vrecka. No najmä vo voľnej prírode si niektoré úlohy vyžadujú použitie väčšieho náradia. Práve to chce poskytnúť nový multifunkčný nástroj AM-V2 od spoločnosti Adventure Mate, ktorý je kombináciou piatich rôznych nástrojov.

Srdcom tohto nového multifunkčného zariadenia je nylonová rúčka, ktorá je vystužená uhlíkovými vláknami a má gumovú rukoväť. V hornej časti rúčky sa nachádza dvojstupňový blokovací mechanizmus s páčkou, ktorý umožňuje podľa potreby vymeniť dva nástavce nástrojov.

Multifunkčný outdoorový nástroj AM-V2.

Jedným z prídavných nástavcov má formu zaostrenej lopatkovej hlavy. Druhý nástavec má na jednej strane umiestený vymeniteľný list píly a je kombináciou topora sekery, kladiva a háčika na vyťahovanie stanových kolíkov alebo iné všeobecné použitie. Náradie je chránené keramickým povlakom Cerakote, ktorý zvyšuje jeho odolnosť. Spolu s rúčkou sa dajú všetky nadstavce vložiť do priloženého puzdra, ktoré sa dá nosiť na opasku alebo sa dá zavesiť na batoh. Celá súprava AM-V2 pritom váži 1,6 kilogramu.

Multifunkčný outdoorový nástroj AM-V2.

Nový multifunkčný outdoorový nástroj AM-V2 je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za finančnú podporu v sume 219 dolárov. Ak sa podarí vyzbierať cieľová čiastka na rozbehnutie výroby a všetko pôjde podľa plánov vývojárov, prvé kusy by sa mali začať distribuovať podporovateľom kampane niekedy v priebehu apríla 2020.

Multifunkčný outdoorový nástroj AM-V2.