Prehľadali oblasť, kde našli dobitú Violu. Majú podozrivý predmet

TA3 TASR
22.11.2019 18:11

Bratislavskí policajti pokračujú vo vyšetrovaní prípadu zabitej Violy Macákovej na Prístavnej ulici v Bratislave. Miesto, kde ju našli, v piatok prehľadávali. Informovali o tom portály Čas.sk a Aktuality.sk. Podľa druhého menovaného webu policajti zaistili podozrivý predmet.

Prehľadali oblasť, kde našli dobitú Violu. Majú podozrivý predmet
facebook.com/policiaslovakia

Policajti priebeh vyšetrovania naďalej nechcú komentovať. „Policajti na prípade v súčasnosti intenzívne pracujú a v rámci prebiehajúceho vyšetrovania vykonávajú všetky potrebné procesné aj neprocesné úkony,“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková. Doplnila, že bližšie informácie k prípadu nebude polícia poskytovať, aby nedošlo k mareniu vyšetrovania.

Učiteľku angličtiny, fotografku a modelku Violu Macákovú, ktorá pochádzala zo Sniny, našli 11. novembra v areáli bratislavského prístavu dobitú a podchladenú. Privolaní záchranári u nej zistili viaceré vážne zranenia. Pri prevoze do nemocnice svojim zraneniam podľahla.

Ako píšu aktuality.sk, pod mostom Apollo zaistili podozrivý predmet. Zatiaľ však nie je isté, či bol použitý pri trestnom čine. Príslušníci polície prehľadali aj breh Dunaja.

Polícia v pondelok 11. novembra krátko po 9.00 h prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. Oživiť sa ju nepodarilo.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok