Manželku zabil cereáliami. Chcel, aby zaspala a nesekírovala ho

TA3 SITA
20.11.2019 18:46

Obyvateľa amerického Michiganu, ktorému zomrela v roku 2014 za doteraz neznámych okolností žena, postavia pred súd v meste Davison za vraždu. Informoval o tom po celodennom súdnom vypočúvaní obvineného Jasona Harrisa miestny sudca Christopher Odette.

Manželku zabil cereáliami. Chcel, aby zaspala a nesekírovala ho
SITA/AP (ilustračné foto)

Ann-Thompson Harris zomrela v roku 2014 po predávkovaní sa drogami - aspoň tak znel pôvodný verdikt vyšetrovateľov. Tí však neskôr zistili, že drogy, konkrétne heroín, jej zamiešal jej muž do cereálií, a to v takom množstve, aby neprežila.

Viacero Harrisových kolegov svedčilo o tom, že tento muž najskôr zháňal nájomného vraha, neskôr sa rozhodol pre otravu. Vyšetrovatelia získali aj stanovisko Davida Groshonga, muža, ktorý Harrisovi predával drogy. Pri ich zaobstaraní mu vraj Harris povedal, že potrebuje veľké množstvo heroínu, aby jeho žena "zaspala a prestala sekírovať".

Krátko po jej úmrtí sa do Harrisovho domu nasťahovala iná žena, muž tiež získal po svojej nebohej manželke životné poistenie vo výške 120-tisíc dolárov (v prepočte zhruba 108-tisíc eur).

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok