PR správa

Vychutnajte si pohodlnú cestu s Taxi na Schwechat

PR
20.11.2019 14:12

Cestovanie je pre niekoho životným štýlom a neodmysliteľnou súčasťou života, pre iného nutnosťou. Cestovanie za prácou je trošku iná káva ako dovolenka. Neustále presúvanie medzi destináciami, hodiny strávené čakaním na letisku, hodiny za volantom v kolónach. Bezpochyby si viete predstaviť čas strávený na cestách aj užitočnejšie ako šoférovaním.

Vychutnajte si pohodlnú cestu s Taxi na Schwechat
PR

Taxi služby už dávno neslúžia len na presúvanie z bodu A do bodu B na krátke vzdialenosti. Čoraz častejšie sú využívané na trasy medzi mestami, v nejednom prípade aj medzi štátmi. A tak nie je ničím výnimočným nechať sa odviezť z Bratislavy na viedenské letisko či nákupy práve taxíkom. A čo tak navštíviť vianočné trhy? Bez stresov, pohodlne a predovšetkým bezpečne.

Náš zákazník, náš pán

Taxi na Schwechat je tu pre všetkých, ktorí si cenia svoj čas a radšej dajú prednosť sebe, a to ostatné nechávajú na profesionálov. O pohodlie počas vašej cesty z Bratislavy na Schwechat (prípadne z letiska do Bratislavy), ako aj z Bratislavy priamo do centra neďalekej Viedne (a späť) sa postarajú naši profesionálni vodiči s dlhoročnými skúsenosťami.

Vozový park pozostávajúci z viac ako tridsiatich áut luxusných značiek je prichystaný práve pre vás. 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Pre jednotlivcov aj skupiny do 8 osôb. Pristavenie vozidla na presný čas a dohodnuté miesto je samozrejmosťou, ku klientom pristupujeme vždy individuálne. Služba je tiež známa ako limousine service Bratislava Chceme, aby ste sa počas cesty zrelaxovali, prípadne pripravili na dôležitú poradu. Súkromie je zaručené, nemusíte sa obávať, že s vami pocestuje aj ďalšia /cudzia/ osoba.

Naše ceny sú konečné a bez skrytých poplatkov, čo ocenia nielen domáci cestovatelia, ale tiež turisti zo zahraničia. Doplnkové služby ako poistenie pasažierov, čakanie a pod. sú zahrnuté v cene. Bez nepríjemných  prekvapení. Naše ceny sú fixné a platia pre celú Bratislavu, dokonca aj v prípade viacerých cestujúcich z rôznych častí Bratislavy.

TIP: Pri spiatočnej ceste máte u nás 10% zľavu. Platba v hotovosti, alebo kartou.

Už viac ako 3.000 spokojných zákazníkov je pre nás tou najlepšou reklamou a dôkazom, že naše služby robíme dobre. Taxi na Schwechat bolo, je aj bude vašim spoločníkom na cestách za biznisom, zábavou či potešením. Vychutnajte si cestu zo zadného sedadla a stresy za volantom nechajte pokojne na nás. 

Taxi na Schwechat, to sú:

o kvalitné a profesionálne služby- postaráme sa o vašu komfortnú a rýchlu prepravu až do cieľa;

o nonstop servis- pohodlná preprava 24/7;

o individuálny prístup a súkromie- cestujete sami, bez ďalších /cudzích/ osôb;

o fixné ceny a žiadne skryté poplatky- všetky ceny sú vopred jasne dohodnuté. Doplnkové služby ako poistenie pasažiera, čakanie a pod. sú už zahrnuté v cene;

o presné načasovanie- už žiadne čakanie ani zmeškané lety. S nami stihnete všetko v pohodlí a bez náhlenia.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok