Polícia prehovorila o učiteľke, ktorú mali beštiálne zavraždiť

TA3 TASR
19.11.2019 10:29

Prípad, hoci sa o ňom oficiálne doteraz nehovorilo, spôsobil v posledných hodinách na slovenských sociálnych sieťach šok. V bratislavskom prístave našli minulý pondelok ťažko zranenú a podchladenú ženu, ktorú sa napriek snahe zdravotníkov nepodarilo zachrániť. Podľa medializovaných informácií išlo o modelku, fotografku a učiteľku cudzích jazykov zo Sniny, ktorú mal niekto brutálne utýrať. Polícia teraz o prípade prehovorila a vysvetlila, prečo nebolo možné verejnosť informovať skôr.

Na prípade zabitej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave sa pracuje od prvého momentu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti s tým, že o tomto prípade nebolo možné verejnosť ani novinársku obec informovať skôr z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu dôležitých procesných úkonov, ktoré sa v tom čase uskutočňovali.

Polícia v pondelok 11. novembra krátko po 9.00 h prijala oznámenie o náleze podchladenej ženy na Prístavnej ulici v Bratislave. Po príchode na miesto policajti zistili, že na uvedenom mieste sa nachádza žena s početnými zraneniami po celom tele. "Privolaní záchranári sa ženu pokúsili oživiť, avšak bezúspešne. Privolaný súdny lekár na mieste cudzie zavinenie nevylúčil ani nepotvrdil a na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," uviedla polícia.

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci zločinu zabitia. Na základe výberovej príslušnosti si v utorok prípad následne prebral odbor kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Polícia: "Na záver chceme ubezpečiť verejnosť, že ak by vyšetrovanie preukázalo, že je ohrozená verejnosť, táto informácia by bola okamžite zverejnená na sociálnych sieťach Policajného zboru a v médiách."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok