PR správa

Kaufland v súťaži motivoval k nákupu slovenských výrobkov. Kde sa ich predalo najviac?

PR
8.11.2019 16:49

Na podporu slovenských výrobcov a ich produktov sa vo svojich aktivitách Kaufland sústreďuje dlhodobo. Aj z tohto dôvodu vyhlásil súťaž „Nakupujte so srdcom“, v ktorej sa rozhodol odmeniť zákazníkov predajní s najvyšším počtom predaných slovenských výrobkov.

Kaufland v súťaži motivoval k nákupu slovenských výrobkov. Kde sa ich predalo najviac?
PR

Polus City Center oficiálne ukončil proces premeny na VIVO! Bratislava. Modernizácia a zmena mena nákupného centra sú finálnym krokom, ktorý vytvorí výrazne zlepšený nákupný zážitok pre celú rodinu s viac obchodmi a vylepšenou ponukou. 

„Výsledky súťaže nás potešili. Najviac slovenských výrobkov nakúpili zákazníci od 26. septembra do 6. novembra v Kauflande v Šamoríne, nasleduje Prešov-Sekčov a napokon Topoľčany. V týchto troch predajniach čakajú zákazníkov v predvianočnom období špeciálne zľavy až do výšky 50 % na vybrané skupiny tovarov,“ uviedla hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová. 

Podľa prieskumu GfK z júla 2019 má reťazec v priemere najviac vystavených slovenských výrobkov v maloobchode, čo v praktickej rovine zvyšuje ich viditeľnosť pred zákazníkmi a tým aj ich predajnosť. Okrem podpory slovenských dodávateľov ovocia a zeleniny spustil vlani aj projekt 100 % slovenské mäso, v rámci ktorého najskôr uviedol na pulty predajní hovädzie mäso zo zvierat, ktoré boli narodené, vychované, zabité a spracované na Slovensku. Tento rok pridal do ponuky aj bravčové mäso so 100 % slovenským pôvodom. Na pultoch predajní nájdu zákazníci produktový rad Z lásky k tradícii vyrobený špeciálne pre Kaufland. Pod týmto označením sa skrývajú produkty vyrobené zo slovenských surovín domácimi dodávateľmi podľa tradičných receptúr. Vďaka dlhodobému projektu zameranému na podporu regionálnych dodávateľov zákazníci nájdu už na 64 predajniach aj produkty od malých regionálnych výrobcov typické pre ich región. Tieto aj všetky ostatné slovenské výrobky sú jasne označené srdiečkom vyplneným slovenskou vlajkou. 

Pre Kaufland je podpora slovenských dodávateľov prirodzenou súčasťou filozofie. Všetky aktivity spojené s domácimi výrobcami majú za cieľ zvýšiť záujem o slovenský sortiment a predstaviť tieto výrobky širokej verejnosti.

Spoločnosť Kaufland

Spoločnosť  Kaufland patrí k lídrom medzi obchodnými reťazcami a v súčasnosti prevádzkuje viac ako 1270 samoobslužných obchodných domov v Nemecku, Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Rumunsku, Bulharsku a na Slovensku. Prvý obchodný dom otvoril Kaufland v roku 2000 v Poprade a doteraz otvoril na území Slovenska spolu 67 prevádzok. Obchodné domy  Kaufland ponúkajú rôznorodý sortiment a atraktívne privátne značky. To, že Kaufland patrí medzi top značky na slovenskom trhu dokazujú aj ocenenia Najzamestnávateľ roka v kategórii obchod a služby (2016, 2018), Slovak Superbrands Award (2015, 2016, 2017, 2018, 2019), Najdôveryhodnejšia privátna značka (2016, 2017, 2018, 2019), Najdôveryhodnejší predajca potravín (2018), Zodpovedný predajca (2016) a Top Employer Slovensko 2019. Spoločnosť Kaufland je generálnym partnerom Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) a PRO-HOKEJ a.s. V rámci spoločenskej zodpovednosti je okrem iných aj dlhoročným partnerom Slovenského Červeného kríža. Dôležitým faktorom je aj ochrana životného prostredia a rôzne ekologické projekty, ktoré firma realizuje. Viac informácií na: www.kaufland.sk.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok