Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Netflix je o krok bližšie Slovensku

Netflix je o krok bližšie Slovensku
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Netflix, popredná svetová streamovacia platforma, prichádza s novými možnosťami pre používateľov na Slovensku. Tisíce hodín populárnych televíznych programov a filmov, vrátane celosvetovo známych originálnych seriálov Netflix, sú odteraz k dispozícii s českými titulkami a dabingom. Slovenskí používatelia majú tiež možnosť prepnúť svoje používateľské rozhranie do češtiny.

„Je k dispozícii plne lokalizovaná česká verzia používateľského rozhrania Netflix, ktorá je určená aj pre slovenských používateľov. Keď sa najbližšie prihlásite do svojho účtu Netflix, alebo si založíte nový, môžete prejsť do nastavení a prepnúť svoj účet do češtiny,“ vysvetľuje marketingový riaditeľ Netflix CEE Tomek Ebbig.

Používateľské rozhranie Netflixu v češtine.

„Bez ohľadu na to, či uprednostňujete svoje používateľské rozhranie v češtine, umožňuje Netflix po novom prístup k približne 70 obľúbeným českým filmom, novým aj klasickým, ako sú napríklad LOVEní, Špindl, Anděl Páně 2, Padesátka, Vratné lahve, Po strništi bos, Masaryk, Pupendo, Ostře sledované vlaky, Tmavomodrý svět či Kuky se vrací. Počet originálnych českých filmov sa do konca roka zvýši na 150. Taktiež budeme mať k dispozícii všetok náš obľúbený medzinárodný obsah s českým dabingom,“ dodáva Tomek.

Používateľské rozhranie Netflixu v češtine.

Český jazyk si ako predvolený nastavíte tak, že si vyberiete češtinu ako jazyk svojho internetového prehliadača a/alebo jazyk OS svojho televízneho prijímača. Ostatní existujúci aj noví používatelia Netflixu na Slovensku môžu podľa potreby ľahko prepínať jazyk v ich nastaveniach. Okrem češtiny je možné nastaviť aj akýkoľvek iný jazyk z 32 dostupných jazykových mutácií.

Používatelia na Slovensku budú mať prístup k približne 70 obľúbeným českým filmom.

(Zdroj: Tlačová správa Netflix)