Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Osobná váha TrueLife FitScale W3 prezradí všetko o vašej kondícii

Osobná váha TrueLife FitScale W3 prezradí všetko o vašej kondícii
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť elem6, výrobca inteligentných lifestylových zariadení pre domácnosť značky TrueLife predstavila novú osobnú váhu TrueLife FitScale W3, ktorá nielen váži, ale zároveň vám poskytne množstvo údajov o vašej kondícii, vrátane hmotnosti a podielu tuku, vody, kostí či svalov v tele. Elegantný dizajn váhy pritom zapadne do akejkoľvek kúpeľne.

Váha FitScale W3 využíva pre zistenie hodnoty vyššie uvedených veličín takzvanú bioelektrickú impedančnú analýzu (BIA), čo je technológia, ktorá dokáže v jednom okamihu zrátať všetky dôležité údaje. Vďaka nim potom môžete lepšie porozumieť vlastnému telu a zisteným skutočnostiam lepšie prispôsobiť svoj personalizovaný tréningový plán. Pre športovcov je tu režim Atlét (Athlete mode), ktorý poskytuje ďalšie podrobnosti a indexy vypočítané pomocou špeciálneho upraveného algoritmu.

Inteligentná diagnostická váha TrueLife FitScale W3.

Luxusný a univerzálny vzhľad zariadenia podčiarkujú použité prémiové materiály, napríklad tvrdené sklo, ktoré tvorí hornú časť a zaisťuje dlhú životnosť. Jedným z najvýraznejších prvkov je veľký a dobre čitateľný LCD displej, z ktorého sa dozviete nielen svoju aktuálnu hmotnosť, ale aj napríklad BMI (body mass index) a ďalšie štatistiky.

Vďaka možnostiam nastavenia profilov dokáže osobná váha TrueLife FitScale W3 automaticky rozpoznať až osem unikátnych používateľov, takže ju môže používať celá rodina či domácnosť. Každý používateľ si navyše môže ľahko nastaviť hmotnostný cieľ a priebežne si overovať, či a akým tempom sa k tomuto cieľu blíži.

Inteligentná diagnostická váha TrueLife FitScale W3.

Výrobca samozrejme ráta aj s tým, že sa váha bude s najväčšou pravdepodobnosťou používať predovšetkým v kúpeľni, teda vo vlhkom prostredí, a tak jej nadelil ochranu proti striekajúcej vode, ktorá opäť zvyšuje životnosť zariadenia.

Inteligentná diagnostická váha TrueLife FitScale W3 v prevažne bielom farebnom prevedené ponúka nosnosť do 180 kilogramov a pre svoj chod využíva tri AAA batérie, ktoré nájdete priamo v balení, rovnako ako používateľský manuál. Osobnú váhu zakúpite za odporúčanú maloobchodnú cenu 49,90 euro, vrátane DPH.

Viac informácií na: https://www.truelife.eu/sk/starostlivost-o-zdravie/fitscale-w3/

Inteligentná diagnostická váha TrueLife FitScale W3.

(Zdroj: Tlačová správa TrueLife)