Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

S kolekciou práčky a sušičky LG si budete dokonale rozumieť

S kolekciou práčky a sušičky LG si budete dokonale rozumieť
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
31. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Prať a sušiť bielizeň šikovne, aby nám domáce spotrebiče rozumeli a žili sme s nimi v dokonalej symbióze? Unikátne vlastnosti novej práčky a sušičky LG Electronics (LG) vám dokážu pomôcť s tým, čo práve vaša osobnosť potrebuje.

Spoločnosť LG predstavila, akým výzvam pri praní a sušení v domácnosti musia bežne čeliť jednotlivé typy osobností a ako im môžu situáciu vyriešiť noví bieli LG pomocníci.

Vyprané a usušené rýchlo a spoľahlivo

 

Ak ste tak ako väčšina ľudí v jednom kole a nechcete pri domácich prácach tráviť veľa času, je pre vás nová LG práčka s technológiou TurboWash 360° tou správnou voľbou. Vďaka nej bude vaša bielizeň čistá a voňavá už za 39 minút. Čas vám ušetrí aj samočistiaci kondenzátor sušičky, ktorý sa dokáže vyčistiť celkom sám, a vy tak môžete starosť o chod prania a sušenia vypustiť z hlavy.

Čistá a takmer vyžehlená bielizeň bez alergénov

 

Máte radi veci pod kontrolou, dokonale čistú bielizeň, a ešte aj potrebujete šetriť drahocenný čas? Technológia Steam+ novej LG práčky, ktorá dokáže bielizeň zbaviť až 99,9 % všetkých alergénov, bude skvelou voľbou. Úžasná pridaná hodnota aj pre rodiny, ktoré potrebujú udržať domáce prostredie maximálne čisté, bez čohokoľvek, čo by mohlo narušiť zdravotnú rovnováhu jej členov. Nová sušička LG vám pomôže aj s tým, aby bola bielizeň po usušení menej pokrčená.
Pranie bez nekonečného študovania visačiek

Staráte sa o vašu rodinu a priateľov s rovnakou láskou a nadšením, aké dávate aj vášmu oblečeniu? Každý kúsok a materiál má však vlastné pravidlá a občas je problém sa v nich vyznať.

„To som celý ja, visačky a ceduľky som nikdy poriadne nepochopil, takže pre mňa je práčka LG s technológiou AI DD niečo ako raj na zemi,“ vyznal sa Libor Bouček.

Technológia AI DD totiž bielizeň automaticky odváži, zistí jemnosť jej vlákien a potom sama vyberie tú najlepšiu kombináciu pracích pohybov pre vybraný program, vďaka čomu sa vaše oblečenie neponičí. Sušička s duálnym invertorovým tepelným čerpadlom dokáže navyše udržať počas sušenia nízku teplotu. Znižuje tak pravdepodobnosť, že sa vaše oblečenie, či už je to spodná bielizeň, alebo sveter, zrazí.

Kolekcia práčky a sušičky LG.

Úspora pre peňaženku i prírodu

 

Ste typ, ktorý chce byť aj pri praní a sušení bielizne maximálne ohľaduplný k životnému prostrediu?

„Ekologický rozmer by mal byť dnes automatickou súčasťou každej veci, ktorú dennodenne využívame, takže tieto vlastnosti sú presne pre mňa,“ hovorí Lucie Feríková.

A vďaka ktorým vlastnostiam sa Lucie do novej kolekcie zamilovala?

Predovšetkým je to väčšia kapacita bubna práčky, vďaka ktorej vyperiete viac bielizne naraz. A to bez toho, aby ste museli robiť kompromisy v usporiadaní priestoru v domácnosti. Sušička s technológiou EcoHybrid zase ušetrí váš čas i energiu a vy môžete zaspávať s pocitom, že nezaťažujete prírodu ani domáci rozpočet viac než treba.

A ako si LG práčka a sušička rozumejú medzi sebou?

„Vďaka funkcii Inteligentné párovanie si cez Wi-Fi vymenia informácie o poslednom použitom programe. Samy sa tak dokonale zladia a zaistia tú najlepšiu starostlivosť o vašu bielizeň,“ dodal produktový špecialista značky LG Aleš Hrubý.

(Zdroj: Tlačová správa LG Electronics)