Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Magnetický držiak Snap pre širšie možnosti uchytenia akčných kamier

Magnetický držiak Snap pre širšie možnosti uchytenia akčných kamier
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Akčné kamery sú populárne najmä preto, že ich používateľ môže nosiť a zaznamenávať všetky svoje dobrodružstvá zo svojho pohľadu. Nový držiak Snap Mount je navrhnutý tak, aby s využitím magnetov uľahčil nasadenie takýchto akčných kamier na rôzne miesta.

Základom riešenia je samotný hlavný držiak s nastaviteľným uhlom, ktorý je kompatibilný s akčnými kamerami GoPro Hero a DJI Osmo. Na zadnej strane držiaka sú umiestnené štyri magnety, ktoré sa spoja so štyrmi zodpovedajúcimi magnetmi na samostatnej zadnej doske.

Používateľ si túto dosku môže dať pod odev a potom jednoducho pripnú držiak s akčnou kamerou na prednú odevu. Magnety na držiaku a spodnej doske sú k sebe priťahovaná cez látku odevu. Vo výbave je zahrnutá aj šnúrka s nastaviteľnou dĺžkou, ktorá je pripevnená k zadnej doske a používateľ ju nosí okolo krku. Vďaka tomu sa zabráni posunu dosky počas používania alebo jej spadnutiu pri odnímaní predného držiaka s kamerou.

Magnetický držiak pre akčné kamery Snap Mount.

Držiak Snap Mount sa dá tiež s doskou priamo spojiť a potom ich magneticky pripevniť na rôzne kovové povrchy, ako je napríklad kapota automobilu. Okrem toho môže používateľ nahradiť zadnú dosku za adaptér, ktorý umožní držiak upevniť na existujúce montážne doplnky z portfólia spoločností GoPro alebo DJI.

Magnetický držiak pre akčné kamery Snap Mount sa dá získať prostredníctvom podpory start-up kampane na portáli Kickstarter za 27 dolárov. Maloobchodná cena po skončení kampane bola nastavená na 40 dolárov. Distribúcia by sa mala začať v decembri tohto roku, samozrejme za predpokladu, že sa vyzbiera dostatok finančných prostriedkov a všetko pôjde podľa plánov výrobcu.

Magnetický držiak pre akčné kamery Snap Mount.

Magnetický držiak pre akčné kamery Snap Mount.