Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kompaktný kufor na náradie Doer pojme až 12 rôznych nástrojov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
10. 10. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Americká spoločnosť Stellen navrhla kompaktný prenosný kufor na náradie pre profesionálov aj domácich majstrov, ktorý obsahuje celkovo až 12 položiek. Medzi nimi nájdeme aj pomerne veľké množstvo nástrojov, ktoré by si za normálnych okolností vyžadovali o niečo viac úložného priestoru.

Kufor na náradie Doer má rozmery 53 x 25 x 36 centimetrov a váži 4,5 kilogramu. Spoločnosť Stellen pritom popisuje Doer ako kôlňu na náradie, ktorá sa vtesná do rozmerov kufra na náradie a sľubuje, že vo vnútri nájdete všetky nástroje, aké kedy budete potrebovať ku svojej práci.

Čo všetko sa teda ukrýva vo vnútri tohto kompaktného kufra na náradie? Prostredníctvom starostlivého navrhnutému dizajnu sa vývojárom podarilo do neho umiestniť batériovú vŕtačku s príklepom, stolovú tlakovú vŕtačku, priamočiaru pílu, špirálovú pílu, okružnú pílu, stolovú pílu, stolovú pílu, ručnú rezačku drôtu, stolovú rezačku drôtu, stolovú brúsku, mini sústruh, pracovné svetlo a brúsku na stôl, mini sústruh, pracovné svetlo a lampu.

Kompaktný kufor na náradie Stellen Doer.

Všetky tieto veci sa zmestia do vnútorného rozkladacieho vrecka, ktoré sa elegantne vtesná do kufra, spolu s párom batérií, rýchlo nabíjačkou a tým, čo výrobca Stellen označuje ako UniGrip. Ide o univerzálnu rukoväť, ktorá prispieva ku kompaktnej povahe kufra Doer, pretože sa dá použiť pre každé uložené elektrické náradie a umožňuje pripojenie rôznych prídavných zariadení pre vykonanie rôznych úloh.

Horný povrch kufra z nehrdzavejúcej ocele slúži ako pracovný stôl a používateľ má k dispozícii aj uhlomer, ktorí zaistí správne uhly rezania. Pevný pracovný povrch môže byť vybavený nástrojmi, ako sú stolová píla, brúska, rezačka drôtu či mini sústruh. Integrovaný AC / DC menič umožní napíjanie náradia z elektrickej siete, keď sa úplne vybijú obe batérie.

Kompaktný kufor na náradie Stellen Doer.

Kompaktný kufor na náradie 12v1 Doer je k dispozícii prostredníctvom start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za finančnú podporu vo výške 499 dolárov. Plánovaná maloobchodná cena je 799 dolárov. Spoločnosť Stellen dúfa, že s dopravou prvých kusov pre podporovateľov kampane sa začne v apríli 2020. Šanca je vysoká, keďže už teraz sa podarilo vyzbierať takmer pol milióna dolárov, pričom požadovaná suma bola stanovená na 40 000 dolárov.

Kompaktný kufor na náradie Stellen Doer.