Rozruch v Bielom dome. Zo stropu na novinára spadla myš

TA3 TASR
2.10.2019 11:06

Rozruch v brífingovej miestnosti Bieleho domu vo Washingtone spôsobila v utorok myš, ktorá spadla zo stropu priamo na jedného z novinárov.

Rozruch v Bielom dome. Zo stropu na novinára spadla myš
SITA/AP

"Myš doslova spadla zo stropu kóje NBC v Bielom dome a pristála mi v lone," napísal na Twitteri spravodajca americkej televízie NBC News Peter Alexander. V miestnosti sa v tom čase nachádzala len malá skupina reportérov, producentov a kameramanov. Časť z nich zo strachu vybehla von, iní sa malého votrelca pokúšali chytiť, avšak bez úspechu.

Myš unikla popod dvere do hlavnej vstupnej haly tlačového strediska Bieleho domu a následne vbehla do brífingovej Sály Jamesa S. Bradyho, kde neúspešný lov pokračoval. Malý hlodavec však napokon zmizol bez stopy.

Udalosť vyvolala veľký rozruch nielen medzi prítomnými novinármi, ale aj na internetových sociálnych sieťach, kde štipľavými komentármi nešetrili stúpenci ani odporcovia prezidenta USA Donalda Trumpa. "Bolo to najväčšie 'vzrúšo' v brífingovej miestnosti Bieleho domu za posledné mesiace," komentovala na Twitteri reportérka NBC Shannon Pettypieceová.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok