PR správa

Always vložky pomáhajú ženám cítiť sa lepšie. Kedykoľvek a kdekoľvek

PR
25.9.2019 12:12

Byť ženou je síce úžasné, ale občas aj veľmi náročné. Práve preto sa značka Always rozhodla vyjsť v ústrety rozdielnym potrebám žien na celom svete. Svojou neustále sa inovujúcou sadou výrobkov, ktorú preslávili najmä Always vložky, tak uľahčuje, spríjemňuje a zlepšuje život dievčatám a ženám všetkých vekových kategórií.

Always vložky pomáhajú ženám cítiť sa lepšie. Kedykoľvek a kdekoľvek
PR

Značka Always si získava priazeň žien svojimi výrobkami

Always je značka dámskych hygienických výrobkov, ako sú Always maxi vložky, tenké Always Ultra, Always Ultra Night vložky, Always intímky a Always dámske obrúsky na intímnu hygienu, vyrábané spoločnosťou Procter & Gamble. Prvýkrát bola značka predstavená v USA na testovacích trhoch na jar v roku 1983, potom na vnútroštátnej úrovni v máji 1984. Do konca roka 1984 bola značka Always uvedená na medzinárodný trh vo Veľkej Británii, Kanade, Francúzsku, Nemecku a Afrike.

Zaujímavosťou je, že v Japonsku, Singapure, Indii, Číne, Južnej Kórei, Filipínach, Thajsku, Hongkongu, Taiwane, Vietname, Malajzii, Austrálii, Kambodži a Indonézii sa produkty značky Always, teda nielen Always vložky, predávajú pod názvom Whisper, pod menom Lines v Taliansku, pod menom Orkid v Turecku a pod menom Evax a Ausonia v Španielsku a Portugalsku.

Always vložky sú ideálne pre všetky ženy

V širokom sortimente, aký ponúkajú Always vložky, si nájde vhodný typ skutočne každá žena. Či už potrebuje veľké alebo ultra tenké intímky, diskrétne dámske vložky typu Always Ultra, slipové vložky do tango nohavičiek alebo spoľahlivé Always Ultra Night vložky na pokojné noci bez nepríjemných následkov. Vyberte si presne to, čo potrebujete a nehľadajte žiadne kompromisy:

Slipové vložky s parfumáciou alebo bez – poskytujú spoľahlivú 100 % ochranu pred intímnym zápachom, sú tenké, s hebkou povrchovou vrstvou a veľmi pohodlné, takže pri nosení ich takmer necítite. Sú dermatologicky testované a veľmi jemné k pokožke. Vhodné pri výtoku alebo ako dodatočná ochrana pri nepravidelnej menštruácii.

Dámske vložky na noc (Always Ultra Night, Always Ultra Sensitive Night) - vysoko absorbčné hygienické vložky s krídelkami, ktoré poskytujú spoľahlivú ochranu pred pretečením počas noci. Ich tenký, predĺžený tvar dokáže ochrániť počas celého spánku. Tekutinu rýchlo a bezpečne absorbujú a uzamknú vo vnútri vložky, neutralizujú nepríjemné pachy a zanechávajú pocit sviežosti.

Dámske vložky pre citlivú pokožku – vyznačujú sa jemnejším absorbčným povrchom, ktorý je hebký ako bavlna a nespôsobuje podráždenie, čo ho robí ideálnym pre potreby citlivej pokožky.

Klasické dámske vložky (Always Classic Standard, Always Classic Normal, Always Classic Maxi, Always Classic Thick Night) – ich povrch je rozdelený do 3 funkčných zón, ktoré ponúkajú ochranu s pocitom dokonalej čistoty, vďaka ktorej sa budete cítiť bezpečne, či už počas dňa alebo noci.

pokozka-always-2-002_ac1100ae-3d93-8a24.jpg

Always vložky sú bezpečné pre pokožku i celý ženský organizmus

Pri výrobkoch, ktoré sú v tesnom kontakte s pokožkou, ako sú napríklad Always vložky, si spoločnosť dala obzvlášť záležať. Preto sú všetky Always vložky, intímky, slipové vložky či obrúsky vyrobené z bezpečných a spoľahlivých materiálov, ktoré svojim používateľkám poskytujú najvyššiu ochranu a pohodlie bez toho, aby obetovali svoje zdravie alebo bezpečnosť. 

Od založenia spoločnosti v roku 1983 si Always vložky získali dôveru miliónov žien. Jednotlivé súčasti vložiek, ako aj ingrediencie použité na ich zhotovenie, boli podrobené rozsiahlemu testovaniu bezpečnosti a výskumom, ktoré preverujú a schvaľujú externí lekári, univerzitní vedci a iné nezávislé zdravotnícke orgány.


Spoločnosť Always myslí aj na ochranu životného prostredia

Tak, ako Always pomáha ženám, chce pamätať aj na ekológiu, preto sa zaviazala chrániť životné prostredie od návrhu produktu, cez jeho výrobu, až po jeho likvidáciu spotrebiteľmi. To znamená, že spoločnosť pracuje na tom, aby si vo všetkých fázach života produktu mohla byť istá, že Always vložky a iné výrobky vyrába s čo najmenším dopadom na životné prostredie. Starostlivo vyberá materiály, ktoré používa, rozumne rozhoduje o energii, ktorú využíva a v neposlednom rade minimalizuje odpad.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok