Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Zubná kefka na pol chrupu Encompass vyčistí všetky zuby do 20 sekúnd

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci nie je čistenie zubov časovo náročná úloha, pre niektorých je aj tých pár minút dlhý čas, najmä ak sa napríklad ponáhľajú za svojimi povinnosťami. Ukončiť výhovorky tohto typu by mohla nová elektrická zubná kefka Encompass, ktorá je údajne schopná vyčistiť vaše zuby už za 20 sekúnd.

Už sme sa stretli s elektrickými zubnými kefkami, ako napríklad Amabrush a Chiiz, ktoré sú navrhnuté pre čistenie všetkých zubov naraz do 10 alebo 30 sekúnd. Obidve riešenia majú podobu náustku s čistiacimi štetinami, ktoré vibrujú.

Nová elektrická zubná kefka Encompass sa však odlišuje v tom, že má dlhú rukoväť s polovičným náustkom s čistiacimi štetinami, ktorý pokryje polku chrupu používateľa. Svojim tvarom sa teda viac podobá na bežné zubné kefky. Používateľ začína čistenie nanesením zubnej pasty na vnútornú stranu náustku a potom sa do neho zahryznú jednou stranou úst. Náustok sa pritom ohýba tak, aby vyhovoval veľkosti a tvaru zubov používateľa.

Elektrická zubná kefka Encompass.

Následne stačí už len zapnúť kefku a jej motorček spôsobí, že sa vzduchová kapsa v náustku rýchlo a opakovane nafúkne a vypustí. Vďaka tomu sa dokáže horná a spodná časť náustku pohybovať hore a dole až 100 krát za sekundu. Týmto pohybom by mala kefka Encompass dôkladne vyčistiť zuby na jednej strane úst v priebehu len 10 sekúnd. Používateľ potom rýchly proces čistenia zopakuje na druhej strane chrupu a je hotovo.

Elektrická zubná kefka Encompass.

Vývojári hľadajú financie na rozbehnutie výroby elektrickej zubnej kefky Encompass prostredníctvom start-up kampane na portáli Indiegogo. Kefka je ponúkaná za akciovú cenu 99 dolárov, pričom maloobchodná cena po skončení kampane bude 189 dolárov. Už teraz sa podarilo vyzbierať niekoľko násobok požadovanej sumy. Ak teda pôjde všetko podľa plánov výrobcu, podporovatelia kampane by sa kefiek Encompass mali dočkať niekedy v priebehu mája 2020.

Elektrická zubná kefka Encompass.