Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nový moto e6 plus má toho viac vo všetkých ohľadoch

Nový moto e6 plus má toho viac vo všetkých ohľadoch
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
6. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Motorola sa snaží vo svojih smartfónoch skĺbiť najlepšie funkcie s dostupnou cenou a výnimkou nie je ani rodina smartfónov moto e. Tieto spoľahlivé zariadenia to myslia s kvalitou vážne s kvalitou aj s cenou. Tento stav sa vývojárom podarilo s novým smartfónom moto e6 plus posunúť ešte o kus ďalej a predstavujú duálny fotoaparát, krásne dizajnové funkcie a ďalšie vylepšenia.

Duálny fotoaparát

 

Vôbec prvýkrát v telefóne moto e je k dispozícii úžasný duálny fotoaparát, ktorý je v tejto cenovej kategórii najlepším svojho druhu. Hlavný 13 MPx fotoaparát ponúka veľkosť pixelov 1.12um a vytvára nádherné ostré snímky. Veľká clona f/2.0 vám poskytuje dostatok priestoru na fotografovanie v rôznych svetelných podmienkach, pri zachovaní kvality a detailov obrazu.

2 MPx senzor hĺbky a vstavaný portrétový režim vám umožňujú rozmazať popredie alebo pozadie podľa požadovaného vzhľadu. Kreativitu môžete tiež dosiahnuť pomocou režimu Skrášlenie, ktorý umožňuje vyleštiť objekt pomocou možností úprav v aplikácii fotoaparátu. Či už fotografujete portrét, krajinu alebo detailný záber, tento duálny fotoaparát vám určite prinesie lepšie fotografie.

Farebný dizajn, ktorý sa vám zapáči

 

Moto e6 plus má moderný dizajn od hora nadol. 6,1-palcový displej telefónu je väčší a lepší ako kedykoľvek predtým a ponúka špičkový zážitok zo sledovania bez ohľadu na to, ako ho používate. Či už pozeráte svoj obľúbený televízny program alebo si prezeráte svoj kanál, displej Max Vision HD + pomáha každej aplikácii vyzerať čo najlepšie. Nie je potrebné obetovať veľkosť obrazovky kvôli pohodliu alebo komfortu - moto e6 plus je ešte ľahší a pohodlnejší na držanie v porovnaní s jeho predchodcom. Je k dispozícii v troch úžasných metalických farbách vrátane Karibskej modrej, Sýtej brusnicovej a Lešteného grafitu – moto e6 plus určite zanechá dojem.

Motorola moto e6 plus

Vyrobený pre lepšie selfies

 

Duálny systém zadných fotoaparátov nie je jediným spôsobom, ako zachytiť úžasné fotografie - vybavený prednou kamerou s rozlíšením 8 MPx, moto e6 plus určite pomôže skvalitneniu vašich selfie. Vďaka blesku môžete s istotou fotografovať aj pri zhoršených svetelných podmienkach.

Špeciálny slot pre pamäťovú kartu microSD ponúka ďalších 512 GB úložného priestoru, takže sa nemusíte nikdy venovať odstraňovaniu fotografií, aby ste získali viac miesta.

Dve formy bezpečného prístupu

 

Pre rýchly a ľahký prístup k vašim obľúbeným aplikáciám je snímač odtlačkov prstov v zadnej časti telefónu pripravený vždy, keď ste aj vy. Skener je dômyselne umiestnený pod ikonickým logom spoločnosti Motorola, takže naň môžete zabudnúť, kým ho nebudete potrebovať. Moto e6 plus tiež podporuje technológiu rozpoznávania tváre pre väčšiu jednoduchosť a bezpečnosť.

Nabitý energiou

 

Powerbank môžete nechať doma vďaka vymeniteľnej 3000 mAh batérii. S toľkými hodinami času, ktorý je k dispozícii, môžete hrať dnes a zabudnúť na nabíjanie až do zajtra.

Moto fanúšikovia si tiež môžu vychutnať rovnaký čistý softvérový zážitok bez nevyžiadaného softvéru, aký majú radi - s moto e6 plus, ktorý je poháňaný systémom Android 9 Pie. A už sa nemusíte báť, že vám bude chýbať rytmus (alebo skvelý záber) vďaka osemjadrovému procesoru s frekvenciou 2,0 GHz v telefóne. Tak choďte do toho a používajte svoj telefón naplno – zvládne to.

Ceny a dostupnosť

 

Nový smartfón Motorola e6 plus bude na Slovensku k dispozícii od 13. septembra za odporúčanú cenu 159 EUR (4GB/64GB verzia) a 139 EUR (2GB/32GB verzia).

Motorola moto e6 plus

(Zdroj: Tlačová správa Motorola)