Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Trio dynamických domácich spotrebičov Samsung privialo čerstvý vzduch

Trio dynamických domácich spotrebičov Samsung privialo čerstvý vzduch
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
5. 9. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Samsung Electronics predstavuje na výstave IFA 2019 v Berlíne tri nové moderné domáce spotrebiče: vysávač POWERstick Jet, osviežovač oblečenia AirDresser a čističku vzduchu Cube. Tieto tri dynamické zariadenia chcú európskym spotrebiteľom svojimi funkciami doslova vyraziť dych. O prípadnej dostupnosti týchto produktov na Slovensku ešte nebolo rozhodnuté.

Každý prístroj ponúka jedinečné a praktické riešenie mnohých výziev moderného mestského životného štýlu, akými sú znečistené oblečenie, znečistené ovzdušie a prašnosť.

„Sme veľmi radi, že môžeme zákazníkom v Európe predstaviť prístroje POWERstick Jet, AirDresser a Cube, ktoré sú vybavené vynikajúcimi funkciami, pýšia sa bezkonkurenčným dizajnom a spríjemňujú každodenný život zákazníkov,“ uviedol Taehwan Hwang, viceprezident skupiny riadenia produktov pre Európu a SNS spoločnosti Samsung Electronics. „Spotrebitelia majú vysoké očakávania, požadujú dynamický výkon, a to aj v základných domácich spotrebičoch, a našim poslaním je tieto očakávania bezprostredne napĺňať.“

Vysávač POWERstick Jet je úplne prelomový spotrebič, pokiaľ ide o sací výkon. AirDresser predstavuje novú kategóriu spotrebičov pre starostlivosť o odevy. Osviežuje a dezinfikuje oblečenie pomocou intenzívnych prúdov vzduchu a pary, čo spotrebiteľom umožňuje znovu nosiť oblečenie bez toho, aby ho museli prať, a pomáha im predĺžiť životnosť chúlostivých materiálov. Čistička vzduchu Cube zase spája elegantný modulárny dizajn s pokročilou technológiou čistenia vzduchu, a umožňuje tak spotrebiteľom vychutnať si čistý vzduch doma.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick Jet.

Vysoký sací výkon s účinnou filtráciou

 

Akumulátorový vysávač POWERstick Jet uspokojuje požiadavky zákazníkov na sací výkon, ktorý by zodpovedal výkonu tradičných káblových prístrojov. Pomocou digitálneho invertorového motora Samsung a systému Jet Cyclone dokáže POWERstick Jet vyvinúť až 200W sací výkon, čím sa radí vo svojej kategórii na úplnú špičku. Výsledkom je dokonalejšie čistenie a maximálne pohodlie zákazníka.

Spoločnosť Samsung pre POWERstick Jet vyvinula aj najlepší 5-vrstvý filtračný systém HEPA vo svojej triede. Pôsobivý filter zachytáva 99,999 % prachových častíc a alergénov a bráni ich úniku späť do ovzdušia výfukovým otvorom vysávača, čo podtrhuje odhodlanie spoločnosti Samsung starať sa o zdravie a bezpečnosť spotrebiteľov.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick Jet.

V prvej fáze filtračného procesu oddelí hlavný cyklónový odlučovač veľké prachové častice, ktoré sa následne zachytia v ďalšom filtri s kovovou mriežkou. Druhý cyklónový odlučovač Jet Cyclone je v kombinácii s umývateľným mikrofiltrom určený na zachytenie jemnejších prachových častíc. A konečne ultrajemný filter zachytáva prachové častice s veľkosťou 0,3–10 µm. Všetky súčasti a filtre sú umývateľné, takže je možné prístroj udržiavať v hygienicky čistom stave.

POWERstick Jet sa dodáva s vyberateľnou veľkokapacitnou batériou, čo znamená, že batériu môžete vymeniť za náhradnú, a vysávať tak dvakrát dlhšie.

Tyčový vysávač Samsung POWERstick Jet.

Nový spôsob, ako osviežiť oblečenie

 

AirDresser zavádza nový štandard v starostlivosti o odevy a dokáže sa postarať o doposiaľ neriešené potreby zákazníkov, pretože ponúka možnosť, ako účinnejšie každodenne osviežiť a obnoviť oblečenie. Spotrebitelia sa chcú lepšie starať o svoje odevy, najmä pokiaľ sú vyrobené z chúlostivých materiálov. Teraz môžu rýchlo a pohodlne osviežiť svoje oblečenie doma, aby vždy vyzerali čo najlepšie, a pritom aj ušetriť čas a peniaze, pretože odnášať oblečenie do čistiarne už nie je potrebné.

AirDresser osviežuje oblečenie pomocou systémov Jet Air a Air Hangers. Pomocou intenzívnych prúdov vzduchu uvoľňuje a odstraňuje zachytený prach, a to aj zvnútra tkaniny. Funkcia Jet Steam jemne dezinfikuje odevy a zbavuje ich baktérií, zatiaľ čo systém Heatpump Drying sa o oblečenie jemne stará sušením pri nízkej teplote, čím zamedzuje prípadnému zrazeniu sa a poškodeniu odevu. AirDresser je taktiež vybavený deodorizačným filtrom, ktorý zachytáva a odstraňuje pachy a zároveň zabraňuje ich hromadeniu vo vnútri prístroja. Má dokonca prachový filter, ktorý udržiava vnútro komory v čistote zachytávaním prachu poletujúceho vo vzduchu.

AirDresser, ktorý je k dispozícii vo farebných odtieňoch Crystal Mirror, v sebe spája pokročilé technológie s jedinečným štýlom a v interiéri vynikne taktiež ako moderná skriňa, ktorá ideálne zapadne do moderných obytných priestorov.

Osviežovač oblečenia Samsung AirDresser.

Osviežovač oblečenia Samsung AirDresser.

Čistý vzduch doma

 

Európski spotrebitelia sa stále viac zaujímajú o to, ako životné prostredie ovplyvňuje ich zdravie a aké výhody im môže ponúknuť domáca čistička vzduchu. Samsung Cube AX9500 je prvou čističkou vzduchu značky Samsung, ktorá bola uvedená na európsky trh a ktorá je taktiež ako prvá na svete vybavená systémom čistenia vzduchu Wind-Free. Na rozdiel od iných čističiek vzduchu nevytvára Samsung Cube AX9500 prievan ani nevydáva hlasné zvuky.

Účinné čistenie vzduchu zabezpečuje trojvrstvový systém čistenia, ktorý vzduch zároveň čistí a zbavuje pachov. Prvý stupeň čistenia zabezpečuje umývateľný predfilter, ktorý zachytáva väčšie prachové častice tvorené peľom či časticami, ktoré sa uvoľňujú zo srsti domácich miláčikov. Filter z aktívneho uhlia pre zachytávanie pachov zo vzduchu vychytáva potenciálne nebezpečné plyny, ako je formaldehyd, toluén, etylbenzén a styrén. Nakoniec nastúpi ultrajemný prachový filter, ktorý je schopný zachytiť až 99,97 % prachových častíc s veľkosťou 0,3 µm.

Čistička vzduchu Samsung Cube.

Prístroj sa vyznačuje modulárnym dizajnom v tvare kocky a moderným vzhľadom, ktorý sa vhodne dopĺňa s poskytovaným výkonom a možnosťami užívateľského nastavenia. Pretože je prístroj v tvare kocky modulárny, je možné na seba jednoducho naskladať dva kusy, z ktorých je každý vybavený vlastným dokom – každý z prístrojov tak môže podľa nastavení vypúšťať čistý vzduch iným smerom.

Prístroje Cube je možné použiť ako spárované v jednej miestnosti, a zabezpečiť tak väčší čistiaci výkon, alebo ich je možné použiť samostatne pre čistenie vzduchu v dvoch miestnostiach súčasne. Po spárovaní umožňuje bezproblémové pripojenie Bluetooth užívateľom ovládať oba prístroje ako jeden.

Všetky tri výrobky budú vystavené v berlínskej City Cube na veľtrhu IFA v dňoch 6. až 11. septembra.

Čistička vzduchu Samsung Cube.

(Zdroj: Tlačová správa Samsung)