Výstredný producent bol hviezdou bulváru. Teraz našli jeho telo

TA3 TASR
22.8.2019 13:31

Poľskí záchranári pravdepodobne našli telo prominentného podnikateľa a filmového producenta Piotra Wožniaka-Staraka, ktorý je nezvestný od víkendu, keď spadol z motorového člna do jazera. S odvolaním sa na námestníka ministra vnútra Jaroslawa Zieliňského o tom informovala agentúra DPA.

Výstredný producent bol hviezdou bulváru. Teraz našli jeho telo
SITA/AP (ilustračné foto)

"Naše najhoršie obavy sa potvrdili. Všetko nasvedčuje tomu, že sa našlo telo Piotra Wozniaka-Staraka," napísal Zieliňski na Twitteri. Polícia nájdenie tela v jazere ležiacom na severovýchode Poľska potvrdila s tým, že pravdepodobne ide o nezvestného producenta.

Wožniak-Starak je nezvestný od noci zo soboty na nedeľu. Privolaná polícia objavila na jazere Kisajno prázdny motorový čln. Na jeho brehu našla ženu, údajne producentovu sestru. Tá policajtom povedala, že spolu s bratom spadali z člna do vody, pričom jej sa podarilo doplávať na breh.

Wožniak-Starak študoval v Spojených štátoch. Ženatý je s populárnou televíznou a rozhlasovou moderátorkou Agnieszkou Wožniakovou-Starakovou. Výstredný pár sa často dostáva do správ bulvárnych médií. Nevlastným otcom producenta je Jerzy Starak, podnikajúci vo farmaceutickom priemysle, ktorý je aktuálne jedným z najbohatších Poliakov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok