Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Nové herné slúchadlá od HP kombinujú aktívne a pasívne chladenie

Nové herné slúchadlá od HP kombinujú aktívne a pasívne chladenie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Milovníci hudby a náruživí hráči sa určite stretli s tým, že počas dlhého nosenia slúchadiel sa v nich potili uši a boli rozhorúčené. Tento problém by mohli vyriešiť nové herné slúchadlá Omen Mindframe Prime od spoločnosti HP, ktoré disponujú aktívnym aj pasívnym chladením.

Pocit „horiacich“ uší pri dlhom nosení slúchadiel môže byť nepríjemný pre mnohých hráčov počítačových či mobilných hier. Práve pre nich si spoločnosť HP pripravila herné slúchadlá Omen Mindframe Prime, ktoré obsahujú technológiu Frostcap. Tá je založená na termoelektrických chladičoch, ktoré sú umiestnené vo vnútri náušníkov slúchadiel pre ochladzovanie hliníkovej mriežky reproduktorov, ktorá je blízko uší nositeľa. Teplo v akustickej komore sa potom odvedie von, čím sa darí udržiavať pohodlnú teplotu vo vnútri náušníkov.

Herné slúchadlá HP Omen Mindframe Prime s aktívnym a pasívnym chladením.

Nový model herných slúchadiel Omen Mindframe Prime tiež obsahuje nový grafitový rozptyľovač tepla v náušníkoch, ktorý pomáha odvádzať teplo vychádzajúce z pokožky hráča. Spoločnosť HP hovorí, že hráči sa môžu tešiť na zážitky so 7.1 kanálovým priestorovým zvukom vďaka technológii Xear od spoločnosti C-Media, technológiu potláčania ruchov, ktorá blokuje hluk okolitého prostredia a cez mikrofón prenáša čistý hlas nositeľa, či možnosť úplnej kontroly nad nastaveniami slúchadiel prostredníctvom softvéru Omen Command Center (vrátane nastavenia zabudovaného LED RGB osvetlenia).

Herné slúchadlá HP Omen Mindframe Prime s aktívnym a pasívnym chladením.

Slúchadlá disponujú 40 milimetrovými meničmi a majú frekvenčný rozsah 15 Hz až 20 kHz, citlivosť 95 dB, impedanciu 32 ohmov a celkové harmonické skreslenie menšie ako dve percentá. V otočnom ramene slúchadiel je umiestnený mikrofón s frekvenčným rozsahom 100 Hz až 10 kHz, citlivosťou -38 dB a impedanciou 3 300 ohmov.

Nové herné slúchadlá HP Omen Mindframe Prime s aktívnym a pasívnym chladením sa začnú predávať tento mesiac za cenu 199,99 EUR.

Herné slúchadlá HP Omen Mindframe Prime s aktívnym a pasívnym chladením.