Ruský mladík zmasakroval svoju rodinu, neušetril ani bračekov

TA3 TASR
18.8.2019 21:56

Šesť mŕtvych si vyžiadala rodinná dráma v dedine Patrikejevo v ruskej Ulianovskej oblasti, kde 16-ročný chlapec zrejme pozabíjal piatich príbuzných a následne spáchal samovraždu. Informoval o tom najvyšší vyšetrovací úrad v Moskve.

Ruský mladík zmasakroval svoju rodinu, neušetril ani bračekov
SITA/AP (ilu)

V dome rodiny sa nachádzalo päť bezvládnych tiel, zatiaľ čo mŕtveho tínedžera našli v blízkosti obce. Vyšetrovatelia predpokladajú, že chlapec zavraždil svoju 69-ročnú starú matku, 42-ročnú matku a oboch súrodencov vo veku štyri roky. Medzi obeťami je aj 66-ročný muž, ktorý bol podľa rôznych zdrojov chlapcovým otcom alebo starým otcom.

Spôsob, akým boli tieto osoby zavraždené, nie je jasný. Na telách boli hlboké sečné rany a je tak možné, že páchateľ použil sekeru. Vyšetrovatelia našli rozlúčkový list napísaný týmto tínedžerom a snažia sa zistiť, či netrpel duševnými problémami.

Oficiálne tomu však nič nenasvedčuje. Chlapec bol údajne najlepším žiakom svojej triedy a zúčastňoval sa na vedomostných súťažiach. Jeho telo našli pri stožiari vysielača mobilnej siete, z ktorého zrejme skočil. V rozlúčkovom liste chlapec napísal, že si chce vziať život a zároveň pozabíjať členov svojej rodiny, aby nemuseli žialiť.

Témy: rodina Moskva
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok