Senica s Ružomberkom remizovali, Šťastného vylúčili na tribúnu

TA3
17.8.2019 22:52

Futbalisti FK Senica remizovali v sobotu v 5. kole Fortuna ligy doma s MFK Ružomberok 2:2.

Na Záhorí sa stretli tímy, ktorým sa v posledných zápasoch nedarilo bodovať. Prvú strelu na bránu vyslali hostia už v 3. minúte, Regáliho strelu vyrazil Tavorda na roh. Seničania z prvej poriadnej akcie strelili úvodný gól. V 19. minúte dostal výbornú prihrávku Castaňeda a tvrdou strelou prestrelil brankára. V 29. minúte Ramizez vysunul Castaňedu, v pokutovom území fauloval brankár Krajčirik a nasledoval pokutový kop, Castaňedovi penaltu Krajčírik vyrazil, ale na dorážku toho istého hráča už nestačil. V 43. minúte po rýchlom protiútoku a prihrávke Castaňedu sa ocitol v gólovej šanci Totka, ale zakončenie nezvládol. V nadstavenom čase dostali výhodu pokutového kopu aj hostia po sklze Ramireza na Čurmu a Twardzik penaltou znížil na rozdiel gólu.

V druhom polčase začali hostia aktívne. Domáci hrali zatiahnuto, akoby sa báli o výsledok. Gól visel na vlásku. V 65. minúte po akcii Mojžiša po ľavej strane a jeho centri spoza obrancov Novotný podstrelil Tavordu. Až po góle sa domáci osmelili a tlačili sa pred bránu hostí. V 78. minúte po centri Totku bol v čistej gólovej šanci Castaňeda, ale netrafil prázdnu bránu.

V 83. minúte nastal veľký sporný moment v 16-ke hostí, keď Maslo zastavil Castaňedu, ale rozhodca Marhefka neodpískal pokutový kop. Vlnu nevôle na senických tribúnach a v domácich radoch si odniesol tréner Šťastný, ktorý po dvoch žltých kartách videl červenú a musel na tribúnu. Seničania, ktorí cítili krivdu, ešte chceli strhnúť víťazstvo na svoju stranu, do šance sa dostal striedajúci Sulley, ale jeho strela bola tečovaná na roh.

FK Senica - MFK Ružomberok 2:2 (2:1)

Góly: 19., 31. Castaňeda - 45.+ Twardzik (z 11 m), 65. Novotný.

Rozhodovali: Marhefka – Ferenc, Hrmo, ŽK: Krč, Dias, Baumgartner - Krajčirik, Takáč, Qose, ČK. 90. Dias po druhej ŽK, 514 divákov.

Senica: Taborda – Klapan, Didiba, Dias, Krč – El Moudane - Yenne (71. Baumgartner), Totka (90.+ Košút), Addo, Ramirez (71. Sulley) – Castaňeda

Ružomberok: Krajčirík – Čurma, J. Maslo, Twardzik, Mojžiš – Kostadinov, Qose (46. Novotný), Brenkus (83. Hašek), Takáč, Regáli – Gerec

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok