Kozákovi zverenci sú na čele tabuľky, belasí prevalcovali Sereď

TA3 TASR
17.8.2019 22:37

Futbalisti majstrovského Slovana Bratislava zvíťazili v sobotu v Myjave aj v 5. kole Fortuna ligy nad ŠKF iClinic Sereď 4:0. Zverenci trénera Jána Kozáka ešte v lige nestratili ani bod a sú na čele tabuľky.

Favorizovaný majster nastúpil v pozmenenej zostave, keď tréner Ján Kozák šetril viacerých hráčov na duel Európskej ligy UEFA s PAOK Solún. Napriek tomu od prvých minút "belasí" kontrolovali priebeh. Do vedenia išli v 24. minúte, keď dostal za obranu prihrávku Bajrič a dravým spôsobom sa presadil cez brankára Ilieva. Aj druhý gól hostí dal obranca, po šikovnej pätičke Daniela sa dostal do šestnástky Abena, obhodil si brániaceho hráča a pekne našiel úplne voľného Suchockého. Ten uprostred šestnástky pekne zvládol zakončenie do protipohybu brankára.

03_ac1100ae-63d9-5d27.jpg

V 63. minúte mal šancu zvýšiť Strelec, ale ani na dvakrát neprekonal Ilieva, ktorý ho zázračne vychytal. No len o dve minúty už predsa len Slovan strelil tretí gól, keď prenikol stredom Šporar po výbornej prihrávke od Daniela a Iliev už proti suverénnemu zakončeniu Slovinca nemal nárok. Slovan ešte v nadstavenom čase po hlavičke Ratao strelil štvrtý gól a v lige je stále stopercentný.

ŠKF iClinic Sereď - Slovan Bratislava 0:4 (0:2)

Góly: 24. Bajrič, 42. Suchockij, 65. Šporar, 90.+4 Ratao. Rozhodovali: Ziemba - Benko, Štrbo, ŽK: Jureškin, Hučko, Slaninka - Kozák (z lavičky), 694 divákov.

Sereď: Iliev – Sus, Michalík (82. Unkovič), Hučko, Slaninka – Adekuoroye (55. Matheus) – Iván, Ventúra, Pankaričan, Jureškin (68. Cleber) - Špehar

Slovan: Šulla - Suchockij, Bajrič, Abena (71. Guzmic), Apau - Nono, Rabiu - Strelec - Čavrič (77. Ratao), Šporar (69. Ljubičič), Daniel

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok