Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Robustné GPS hodinky od Garminu vydržia aj v náročnejšom prostredí

Robustné GPS hodinky od Garminu vydržia aj v náročnejšom prostredí
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Garmin predstavila nové inteligentné hodinky Instinct Tactical, ktoré okrem všetkých charakteristických znakov moderných hodiniek potešia najmä militaristicky orientovaných používateľov. Hodinky sú mimoriadne odolné, dokážu skryť polohou nositeľa a majú špeciálny režim pre okuliare s nočným videním.

Inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Edition spĺňajú prísne vojenské štandardy z hľadiska tepelnej odolnosti, odolnosti voči vode (dokážu pracovať do hĺbky až 100 metrov) a vydržia nárazy a pády z väčšej výšky. Na displeji dokážu zobraziť upozornenie z prepojeného smartfónu, môžu sledovať srdcovú frekvenciu, počet krokov, spálené kalórie a sú vopred vybavené sledovaním činností, ako je cyklistika, plávanie, beh a iné formy pohybu. Modul pre sledovanie polohy spolupracuje so systémami GPS, GLONASS a Galileo.

Odolné inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Edition.

Edícia Tactical pritom stavia na extra režimoch orientovaných na dobrodružnejšie operácie, vrátane aplikácie Jumpmaster pre rôzne typy skydivingu (zoskokov z lietadla). Režim duálneho určovania polohy umožní súčasné zobrazenie dvoch súradníc na displeji. Skrytý režim zakáže všetku bezdrôtovú komunikáciu, čo znamená, že zariadenie nebude ukladať a zdieľať GPS polohu používateľa, hoci pre neho bude stále viditeľná na displeji. Aktiváciou režimu nočného videnia sa medzitým zmení podsvietenie displeja tak, aby sa dali informácie čítať aj s nasadenými okuliarmi s nočným videním.

Odolné inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Edition.

Displej, ktorý je samozrejme odolný voči poškriabaniu, je chránený telom vyrobeným z polymérových vlákien. Okolo zápästia sa ovinie silikónový remienok s vetracími otvormi. Batéria v hodinkách vydrží na jedno nabitie 14 dní v režime používania inteligentných hodiniek so všetkými funkciami, alebo 40 dní v režime šetrenia batérie UltraTrac.

Nové odolné inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Edition sú k dispozícii za odporúčanú cenu 349,99 dolárov.

Odolné inteligentné hodinky Garmin Instinct Tactical Edition.