Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Prvá kamera pre psov PetNow vám sprostredkuje pohľad vášho miláčika

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
16. 8. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Hoci napríklad spoločnosť GoPro už dávno má pre psov popruhy pre montáž svojej akčnej kamery, nová kamera PetNow je priamo na tento účel stavaná. Vďaka tomu prináša pár užitočných funkcií pre ľudí, ktorí chcú vidieť svet z perspektívy svojho štvornohého miláčika.

Kamerový systém PetNow pre psov sa skladá z troch častí. Základom je mäkký, ľahký a priedušný postroj, na ktorý sa potom pripevní samotná videokamera. Tá sa následne prostredníctvom Wi-Fi pripojenia rýchlo spája s mobilnou aplikáciou pre operačné systémy iOS a Android. Aj keď táto kamera môže byť použitá na získanie nejakých zaujímavých videí o dobrodružstvách vášho psa, skôr je určená na sledovanie toho, čo váš miláčik stvára, keď nie ste doma.

Monitorovacia kamera pre psov PetNow.

Pomocou mobilnej aplikácie môžu používatelia kedykoľvek sledovať živé video s pohľadu ich domáceho miláčika všade tam, kde majú prístup k internetu. Video je vysielané v rozlíšení 1080p pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Prostredníctvom obojsmerného zvukového systému navyše môže majiteľ na svojho psa rozprávať a na diaľku ho tak upokojiť. Navyše, ak sa zviera v noci potuluje po neosvetlenom dome, systém nočného videnia v kamere bude stále ukazovať, čo sa deje.

Monitorovacia kamera pre psov PetNow.

Prostredníctvom aplikácie sa dá záznam videa alebo aj statická snímka uložiť a potom zdieľať rodine či priateľom. Ak sa majiteľ rozhodne, že chce tradičnejší spôsob monitorovania s pomocou stacionárnej kamery, stačí kameru PetNow jednoducho vybrať z postroja a umiestniť ju do priloženej nabíjacej základne.

Prvá monitorovacia kamera pre psov PetNow je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kiskcstarter, kde sa dá získať za 79 dolárov. Maloobchodná cena po skončení kampane bola stanovená na 169 dolárov. Distribúcia pre podporovateľov kampane by sa mala začať v novembri 2019.

Monitorovacia kamera pre psov PetNow.