Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kompaktný gril do prírody, ktorý pridá mäsu dymový nádych

Kompaktný gril do prírody, ktorý pridá mäsu dymový nádych
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
22. 7. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Pre mnohých milovníkov mäsa nie je nič lepšie ako chuť jemného dymom údeného mäsa a práve preto sa spoločnosť Snow Peak rozhodla trocha tejto chuti preniesť aj do prírody. Výsledkom je nový gril Smokemeister, ktorý prináša možnosť väčšieho grilovania v kompaktnej forme počas kempovania kdekoľvek na cestách.

Gril Smokemeister má valcový tvar, ktorý by sa dal prirovnať k odpadovej nádobe alebo k vertikálnemu popolníku pre fajčiarov. Našťastie jeho úloha je oveľa príjemnejšia. V základni grilu sa nachádza rošt pre spaľovanie dreveného uhlia, vďaka čomu sa dym dostane smerom nahor cez valcovú komoru, v ktorej sú vložené rošty pre uloženie mäsa. Počas grilovania tak mäso dostane jemnú dymovú príchuť.

Kompaktný gril Snow Peak Smokemeister.

Samostatný stojan sa vkladá do valcovej komory vyrobenej z ušľachtilej ocele, pričom jednotlivé grilovacie rošty sa dajú nastaviť v rôznych výškach, v závislosti o počtu hladných táborníkov alebo od toho, akému veľkému teplu chcete mäso vystaviť. Veko na vrchole stojanu s roštami sa tiež dá nastaviť v rôznej výške, v závislosti od toho, koľko tepla chcete vypustiť von z uzavretého grilu. Veko má drevenú rukoväť, aby sa zabránilo popáleniu prstov.

Samostatný stojan drží jednotlivé grilovacie rošty, ktoré sa dajú nastaviť v rôznych výškach.

Vývojári zo spoločnosti Snow Peak mysleli na to, že grilovanie sa nemusí obmedziť len na dvor alebo balkón. Vďaka tomu, že gril Smokemeister váži len 5 kilogramov, má výšku 47 centimetrov a jeho priemer je 22 centimetrov, poľahky sa zmestí do kufra vozidla a používateľ si ho môže zobrať so sebou na dobrodružstvá pri kempovaní v prírode.

Kompaktný gril Smokemeister je k dispozícii na webovej stránke výrobcu za cenu 245 dolárov.

Kompaktný gril Snow Peak Smokemeister.