Streľba pri Púchove sa skončila smrťou, dve osoby bojujú o život

TA3 TASR SITA
22.6.2019 10:05

Život jednej osoby a dvoch ťažko zranených mužov si v sobotu nadránom vyžiadala streľba na diskotéke v Horovciach v okrese Púchov. Na mieste zasahovali štyri posádky záchranárov, uviedla hovorkyňa skupiny Falck Katarína Načiniaková. Páchateľa už polícia zadržala.

Podľa informácii portálu tvnoviny.sk sa nešťastie odohralo v obci Horovce na miestnej zábave. Po hádke štyroch mužov jeden z nich zábavu opustil, no čoskoro sa vrátil a spustil streľbu. Jeden človek zomrel, ďalší skončil s priestrelom hlavy a tretí s priestrelom brucha. Dvoch mužov v kritickom stave previezli do nemocníc v Trenčíne a v Považskej Bystrici.

"Jeden pacient mal zranenia nezlučiteľné so životom, záchranárom sa ho aj napriek úsiliu nepodarilo oživiť. Dvaja muži boli v kritickom stave odovzdaní do nemocníc v Trenčíne a Považskej Bystrici," uviedla Načiniaková.

Polícia okolo poludnia hľadaného muža zadržala, potvrdil to trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička. "Momentálne prebiehajú prvotné úkony. Vec je v štádiu vyšetrovania," povedal Kudlička.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok