Zohavený model uniká zákonu, polícii sa vysmieva na internete

TA3 SITA
31.5.2019 18:54

Austrálsky excentrický model, ktorý sa stal slávnym tým, že má potetované celé telo a zohavené viaceré jeho časti, sa už niekoľko dní vyhýba policajnému zatykaču a doberá si na internete policajtov za to, že ho nedokážu chytiť.

Zohavený model uniká zákonu, polícii sa vysmieva na internete
facebook.com/ethan.bramble.969

"Nie, nie, nie! Nikdy ma nechytíte," napísal začiatkom týždňa na Facebook. "V živote som ho nevidel," napísal neskôr priamo pod oznam melbournskej polície, ktorá žiadala obyvateľov mesta, aby jej pomohli s pátraním.

Dvadsaťtriročný Ethan Bramble sa mal podľa polície dopustiť útoku, o ktorom však polícia zatiaľ nechce zverejniť podrobnosti. Podľa samotného Bramblea šlo údajne len o "nejaké nedorozumenie po hádke v bare s expriateľkou". Bramble uviedol, že sa s policajtmi už rozprával, vec je vyriešená a on je už "slobodným človekom". Polícia to však v piatok poprela a informovala, že zatykač je stále v platnosti.

Bramle má potetovaných 98 percent tela, jazyk má rozpolený na dva kusy a očné bielka má zafarbené na čierno. Jeho instagramový profil sleduje vyše 200-tisíc používateľov.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok