PR správa

Aktuálne tipy z MS 2019 od Starostu a Bartoviča prináša DoubleStar Bet

PR
23.5.2019 16:45

83. hokejový šampionát je v plnom prúde. Slovenskí fanúšikovia sa bavia hokejom aj napriek nešťastným prehrám so silnými súpermi v skupine A. Veď prečo nie. Slovenský hokej oslavuje 90. narodeniny a usporiadať MS je preň skvelým symbolickým darčekom.

Aktuálne tipy z MS 2019 od Starostu a Bartoviča prináša DoubleStar Bet
PR

Ten je pre vás pripravený aj v DoubleStar Bet. Skúsení hokejisti HK Dukla Trenčín Milan Bartovič a Tomáš Starosta pravidelne prinášajú stručný pohľad na jednotlivé kolá skupinovej fázy MS v hokeji 2019. Tešiť sa môžete aj na vyraďovačku.

Skupinu A MS 2019 tipuje slovenský rýchlik Milan Bartovič

Účastník štyroch svetových šampionátov v ľadovom hokeji začínal s hokejom v Dukle Trenčín. Práve z najväčšej hokejovej liahne na Slovensku ho draftovalo Buffalo Sabres v roku 1999. Práve v drese „šablí“ zaznamenal svoj debut v NHL. Na jeseň 2003 si pripísal aj svoj prvý gól v profilige. 38-ročný krídelník hral v NHL za Buffalo Sabres a Chicago Blackhawks.

V Európe hrával za český tím Bílí Tygři Liberec, v KHL za moskovské Atlant Mytišči a podstatnú časť kariéry za Slovan Bratislava. V roku 2014 sa stal najrýchlejším korčuliarom KHL v zápase hviezd. Vyskúšal si aj švajčiarsku NLA za Zürich, či švédsku SEL v drese Malmö. V drese slovenskej reprezentácie  odohral 88 zápasov a strelil 20 gólov. Aktuálne je Milan Bartovič hráčom Dukly Trenčín, čo platí aj pre najbližší ročník 2019/2020.

Ako „ambasádor“ slovenskej skupiny A na MS 2019 drží palce Slovensku, k čo najlepšiemu umiestneniu na domácich MS. Úspechom bude každé miesto blízko TOP 8, keďže nás s istotou čaká olympijská kvalifikácia, ktorú za ideálnych predpokladov odohráme doma. Pokiaľ bude Slovensko nasadené z 9. miesta, budeme mať aj najprijateľnejších súperov pre postup na ZOH do Pekingu v roku 2022.

Skupinu B MS 2019 tipuje Tomáš Starosta

Vizitka rodáka z Trenčína v slovenskej reprezentácii je ešte o čosi pestrejšia. Odohral za ňu 137 zápasov a strelil 6 gólov. Na klubovej úrovni boli jeho aktivity späté hlavne s najlepšou európskou ligou KHL. V drese Neftekhimik Nizhnekamsk, Salavat Ulaev UFA, Yugra Khanty-Mansiysk a HC Slovan Bratislava nastúpil vo viac ako 4 stovkách zápasov. V sezóne 2010/2011 získal s Ufou Gagarinov pohár. Práve počas MS na Slovensku oslávi odchovanec Dukly svoje 38. narodeniny (20. mája). Hráčom vojakov je od roku 2017.

Program zápasov MS v hokeji 2019

Všetkých 64 zápasov šampionátu v Košiciach a Bratislave očami strieborných medailistov z roku 2012 z Helsínk spestrí sledovanie MS každému fanúšikovi hokeja a tipovania. Až 56 zápasov skompletizuje 7 kôl zápasov v prvej fáze MS v oboch skupinách. Úvodná časť turnaja sa uzavrie v utorok 21. mája 2019. Po dni voľna nasleduje štvrťfinále vo štvrtok 23. mája 2019. Posledné 4 zápasy turnaja patria víkendu v Bratislave. Semifinále a záverečné súboje o medaily sú naplánované na sobotu 25. mája, resp. nedeľu 26. mája na Zimnom Štadióne Ondreja Nepelu.

Postrehy zo šampionátu od trenčianskych hokejistov nájdete na facebooku DoubleStar Bet alebo na rovnomennom blogu. Prajeme slovenským hokejistom veľa bodov a pozitívnych emócií na šampionáte. Všetkým fanúšikom veľa zábavy počas skvelej oslavy hokeja na Slovensku.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok