Muž je po streľbe v Petržalke v kritickom stave, ukázali páchateľa

TA3 TASR
22.5.2019 18:07

V bratislavskej mestskej časti Petržalka, na Holíčskej ulici, došlo krátko pred 16.00 h k streľbe. Zranil sa pri nej muž, ktorý bol prevezený do jednej z bratislavských nemocníc. Potvrdili to polícia i záchranári. Muž je v kritickom stave.

"Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a vzhľadom k tomu, aby nedošlo k ich zmareniu, nie je možné v tejto chvíli poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

Polícia vyhlásila v súvislosti so streľbou mimoriadne pátranie po 43-ročnom Dušanovi Jakubíkovi z Petržalky. Polícia upozorňuje, že ide o nebezpečného páchateľa, ktorý môže byť ozbrojený. "Všetky informácie o pohybe uvedenej osoby žiadame oznámiť na číslo 158," vyzýva polícia na sociálnej sieti.

Zranený muž je v kritickom stave, do nemocnice bol privezený so strelným poranením hrudníka. "Pacient je aktuálne v kritickom stave, bol uvedený do umelého spánku. Momentálne sú mu realizované všetky potrebné vyšetrenia, ktorými môžu naši lekári vylúčiť iné poranenia," spresnila hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Eva Kliská.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok