Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

HONOR predstavuje celý nový produktový rad HONOR 20

HONOR predstavuje celý nový produktový rad HONOR 20
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
21. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Značka mobilných telefónov HONOR dnes oficiálne uvádza na trh svoj prvý produktový rad inteligentných telefónov: HONOR 20 Pro, HONOR 20 a HONOR 20 Lite. Kolekcia telefónov kombinuje doposiaľ najpokrokovejšie technologické možnosti fotografovania mobilným telefónom, úchvatný design aj sviežu estetiku.

Nová vlajková flotila HONOR 20 na seba upozornila práve vďaka vôbec prvému holografickému designu na svete, ktorý využíva pôsobivé škály dynamických objektov. Ruku v ruke s prelomovým designom ide aj hlavný 48Mpx AI Quad fotoaparát. Samotný Quad fotoaparát priniesol radu impozantné skóre 111 v testovaní DxOMark. Z nového produktového radu je teraz na trhu model HONOR 20 Lite, ktorý možno zadovážiť za neuveriteľných 268,90 Euro. Cena a dostupnosť modelov HONOR 20 a HONOR 20 Pro budú upresnené.

Smartfón Honor 20.

Pre profesionálne ambície

 

HONOR 20 Pro s bezrámčekovým displejom je vybavený štyrmi fotoaparátmi (48 + 16 + 8 + 2 Mpx) najnovšej technológie pre vytvorenie fotografií a nakrúcanie videa. Ultra ostrý 48Mpx hlavný fotoaparát s umelou inteligenciou, trojitá stabilizácia obrazu, funkcia tridsaťnásobného zoomu a super nočný režim založený na algoritme AIS a systému OIS so štyrmi osami umožní vytvoriť úžasné fotografie a videá bez rozostrenia pri menej kvalitnom osvetlení alebo aj v noci.

Naproti tomu predný selfie 32Mpx fotoaparát s vysokým rozlíšením inteligentne kombinuje štyri pixely do jedného väčšieho pixelu pre ostrejšie a jasnejšie selfie snímky, ktoré na pomyselný vrchol povyšujú ešte celkom nové režimy Beauty a Portrét s umelou inteligenciou. To všetko je zabalené do prielomového holografického designu dynamických objektov.

O najvyššiu rýchlosť a najväčšiu kapacitu sa stará procesor Kirin 980 s umelou inteligenciou a GPU Turbo 3.0 v kombinácii s 8GB RAM a 256GB ROM. Až 130 hodín prehrávania hudby, až 15 hodín prehrávania videa a až 25 hodín volania v 3G sieti zaistí 4 000mAh batéria, ktorá dosiahne 50% nabitia len za 30 minút. Telefón je možné odomknúť behom okamihu jediným dotykom vďaka rýchlemu a intuitívnemu snímaču odtlačkov prstov, ktorý je v prípade modelov HONOR 20 Pro I HONOR 20 umiestnený na bočnej strane telefónu.

Smartfón Honor 20.

Inšpirácia, kreativita aj zázraky

 

Rovnaký konštrukčný zázrak predstavuje model HONOR 20 so štýlom, vášňou aj špičkovým výkonom typickým pre celú sériu. HONOR 20 s bezrámčekovým displejom je vybavený rovnakou sériou zadných fotoaparátov a rovnakým predným fotoaparátom ako HONOR 20 Pro. HONOR 20 inšpiruje ikonickým skleneným designom, ktorý vytvára jemné vzory, zdôrazňuje lesk a pohyb v každom svetle. HONOR 20 poháňa procesor Kirin 980 s umelou inteligenciou, GPU Turbo 3.0, 6GB RAM a 128GB ROM. Nutné podotknúť, že HONOR 20 Pro aj HONOR 20 beží na Androide 9.0 s používateľskou nadstavbou Magic UI 2.0.

Smartfón Honor 20 Pro.

Vynikajte s ľahkosťou

 

Novú vlajkovú flotilu HONOR 20 uzatvára model HONOR 20 Lite, ktorý je na svojej zadnej strane osadený 24Mpx + 8Mpx + 2Mpx fotoaparátom s tromi šošovkami, umelou inteligenciou a závierkou F/1,8 so senzorom Quadra CFA. Predný 32Mpx fotoaparát s vylepšeným ISO a technológiou podsvietenia obrazu vytvorí skvelé selfie v ktorúkoľvek dennú dobu, pri ostrom aj tlmenom svetle.

Veľkokapacitné úložisko 4+128 GB ponúka ešte viac priestoru pre tvorbu. Zážitok z obľúbených hier aj používaní aplikácií optimalizuje 12nm procesor Kirin 710. O novú úroveň herných zážitkov sa stará revolučná turbo technológia pre rýchlejšie spracovanie grafiky GPU Turbo 2.0.

Smartfón Honor 20 Pro.

(Zdroj: Tlačová správa HONOR)