Žilinou otriaslo zabitie chlapca a útok na dievča. Polícia nezaháľa

TA3 TASR SITA
17.5.2019 11:03

Šestnásťročné dievča a rovnako starého chlapca napadol muž, ktorý sa do žilinskej bytovky údajne dostal pod zámienkou, že ide odpisovať hodiny. Útok nožom sa skončil tragédiou - chlapec, ktorý dievča údajne bránil, neprežil a jeho rovesníčka skončila so zraneniami. Polícia k šokujúcemu prípadu poskytla oficiálne stanovisko.

Žilinou otriaslo zabitie chlapca a útok na dievča. Polícia nezaháľa
PZ

Polícia poskytla oficiálne stanovisko k šokujúcemu prípadu, ktorý vo štvrtok popoludní otriasol žilinským sídliskom Vlčince. V jednom z bytov za presne nezistených okolností neznámy muž usmrtil 16-ročného chlapca a zranil 16-ročné dievča.

Ako informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, polícia od prijatia oznámenia na prípade intenzívne pracuje s nasadením maximálnych síl a prostriedkov a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku za účelom objasnenia skutku, ako aj určenia jeho právnej kvalifikácie. Z tohto dôvodu nie je možné momentálne poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie.

Neznámy muž, ktorého polícia stále hľadá, sa podľa medializovaných informácií dostal do bytovky tak, že tvrdil, že ide odpisovať hodiny. V jednom z bytov mu otvorili. Zaútočil údajne najskôr na 16-ročné dievča, ktoré mu otvorilo dvere. Na pomoc jej prišiel priateľ, ktorého neznámy útočník zabil. Dievča skončilo so zraneniami, do sanitky však údajne išlo samo. Po mužovi bolo vyhlásené pátranie.

Témy: Polícia Žilina
zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok