Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Slovak Telekom vám tento piatok vynahradí minulý výpadok siete

Slovak Telekom vám tento piatok vynahradí minulý výpadok siete
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
14. 5. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Spoločnosť Slovak Telekom oznámila, že po piatkovom výpadku je jej mobilná sieť stabilná a všetky systémy bežia naplno. Telekomunikačný operátor chce zároveň vynahradiť prípadné problémy a tak tento piatok 17.5.2019 budú mať všetci zákazníci volania, správy a dáta na Slovensku zadarmo, či už zažili výpadok alebo nie.

Spoločnosť Slovak Telekom, v súvislosti s piatkovým výpadkom mobilnej siete, počas posledných dní a najmä počas víkendu venovala obrovské množstvo úsilia na zabezpečenie čo najlepšej funkcionality. Výpadok bom úspešne diagnostikovaný a odstránený. Počas posledných dní bol monitorovaný výkon sietí, aby sa skontroloval plný výkon prevádzky. Sieť je tak opäť stabilná a všetky systémy bežia naplno.

V piatkovej finálnej aktualizácii dala spoločnosť Slovak Telekom svojim zákazníkom sľub, že tento výpadok nenechá len tak. Preto dá tento piatok 17.5.2019 v mobilných sieťach bezplatné volania, správy a dáta na Slovensku zadarmo pre všetkých a automaticky. Slovak Telekom sa aj týmto spôsobom chce poďakovať všetkým za pochopenie a verí, že jej zákazníci aj naďalej zachovajú svoju priazeň.

(Zdroj: Flash News - Dušan Švalek, výkonný riaditeľ pre Slovensko, Slovak Telekom)

Ilustračný obrázok (Zdroj: Techpedia).