Mladý skalický futbalista skolaboval počas zápasu. Neprežil

TA3 SITA
26.4.2019 10:58

Vo štvrtok 25. apríla odohrali najsmutnejší zápas v histórii skalického futbalu. Počas súboja chlapcov do 15 rokov Skalica - Karlova Ves Bratislava náhle skolaboval 14-ročný talentovaný futbalista Denis Urbánek.

Mladý skalický futbalista skolaboval počas zápasu. Neprežil
facebook.com/mfkskalica.sk

Napriek okamžitej profesionálnej lekárskej pomoci priamo na ihrisku zomrel po prevoze do nemocnice. Chlapec dal v zápase pred tragickou udalosťou dokonca gól. Hral v útoku, v júni by mal 15 rokov. Informuje o tom aj portál denníka SME.

"Táto strata hlboko zasiahla nielen nás všetkých vo futbalovom klube, celú športovú verejnosť, ale aj všetkých Skaličanov. Určite však najviac zasiahla rodinu, ktorej týmto vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Česť jeho pamiatke," napísal klub MFK Skalica na svojej oficiálnej stránke.

Skalický klub ako reakciu na nečakané úmrtie zrušil všetky piatkové a víkendové zápasy mládeže aj seniorského tímu. "K ucteniu pamiatky nášho hráča rušíme dnešné a víkendové zápasy mládeže a mužov," uviedol účastník druhej najvyššej slovenskej súťaže na oficiálnom facebookovom profile. Vzhľadom na tento fakt sa neuskutoční ani plánovaný nedeľňajší druholigový súboj 26. kola, v ktorom mali Záhoráci nastúpiť proti Trebišovu.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok