PR správa

Kaufland dlhodobo zlacní až do 1000 slovenských výrobkov

PR
25.4.2019 10:59

Obchodný reťazec Kaufland pristúpil k dlhodobému zlacneniu slovenských výrobkov. Zľavy od 10 % sa dotknú až do 1 000 produktov od slovenských výrobcov. Nižšie ceny budú platiť od 25. 4. 2019.

Kaufland dlhodobo zlacní až do 1000 slovenských výrobkov
ČTK (ilustračná fotografia)

Mäsové a mliečne výrobky, sladkosti, nápoje, ale i hygienické potreby a mnoho ďalších slovenských produktov si budú môcť zákazníci Kauflandu nakúpiť lacnejšie. Obchodný reťazec sa rozhodol znížiť dlhodobo ceny slovenských výrobkov. „Zlacneli sme až do 1 000 slovenských výrobkov v sortimente, z ktorého si vyberie každý. Veríme, že aj vďaka tomuto kroku sa ešte zvýši záujem o domáce produkty,“ približuje hovorkyňa spoločnosti Kaufland Lucia Langová.

Reťazec Kaufland dlhodobo rozširuje svoj sortiment o domáce produkty, a tým podporuje slovenských výrobcov a dodávateľov. V roku 2017 odštartoval projekt na podporu regionálnych výrobcov a dodávateľov, ktorým sa začala úspešná spolupráca trvajúca doteraz. Vo vybraných predajniach Kauflandu v jednotlivých regiónoch je možné nájsť tradičný regionálny sortiment, ktorý Kaufland prezentuje označením Zo Slovenska to najlepšie. Zároveň reťazec priniesol aj produktový rad Z lásky k tradícii. Pod týmto označením sa skrývajú produkty vyrobené z rýdzo slovenských surovín od domácich dodávateľov, ktoré sa navyše spracúvajú podľa pôvodných receptúr. V rámci projektu 100 % slovenské mäso uviedol do predaja mäso výhradne slovenského pôvodu, čím  prispieva k podpore domácich dodávateľov a predaju slovenského mäsa. Ponúkať hlavne ovocie a zeleninu z domácej produkcie je pre spoločnosť prioritou.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok