Košice prehrali s Nitrou 1:2

TA3, SITA
21.4.2012 22:33

MFK Košice - FC Nitra 1:2 (0:1)

Príjemné počasie akoby uspalo hlavných aktérov na trávniku, a tomu zodpovedala i hra v prvom polčase. Svedčil o tom aj pomer striel na bránku (2:2) a rohových kopov (1:1). Jediná vydarená akcia vyšla Gajdošovi so Soumahom, ich ukážkovú narážačku úspešne zakončil prvý menovaný.
Po prestávke bolo predsa len badateľné väčšie úsilie Košičanov po vyrovnaní a hra sa viac odvíjala pred pokutovým územím Nitry. Avšak keď sa už zdalo, že by mohlo dôjsť k vyrovnaniu, sériu chýb domácej defenzívy potrestal v 74. min Kroupa. Potom už úroveň hry opäť upadla a jediným pozitívom bol čestný úspech Kavku v nadstavenom čase z priameho kopu.

MFK Košice - FC Nitra 1:2 (0:1)
Góly: 90+. Kavka - 32. V. Gajdoš, 74. K. Kroupa, ŽK: 47. Sekulič - 40. Harbuľák, 49. Čirik, 72. A. Ivančík, 78. Boszorád, rozhodovali: Matúš - Mókoš, Súkeníková, 687 divákov

Zostavy: 
Košice: Tofiloski (46. F. López) - Mikuláš Tóth, Kavka, Ostojič, Sekulič - Viazanko, Karaš, Isola, Pačinda (46. Gál-Andrezly) - Škutka, K. Diaby (81. Nurkovič)
Nitra: L. Hroššo - Harbuľák, Šimončič, Martin Tóth, Čirik - F. Moravčík (72. O. Murín) - Ľ. Kolár (62. Šimonek), Seydouba Soumah (62. Ivančík), V. Gajdoš, Boszorád - K. Kroupa

Ladislav Šimčo (tréner Košíc): "Chýbali nám dnes kľúčoví hráči Šinglár, Kuzma a z našich mladých nemal kto tvoriť hru. Pozitívom sú iba ďalšie štarty týchto chlapcov v Corgoň lige."


Ladislav Jurkemik (tréner Nitry): "O hre Košíc išla dobrá správa, preto sme sa na súpera dobre pripravili. Vyšli nám dve dobré akcie, ktoré rozhodli o zápase a našom víťazstve."

 

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok