Prešov remizoval s Ružomberkom 1:1

SITA
21.4.2012 22:28

1. FC Tatran Prešov - MFK Ružomberok 1:1 (1:1)

Prešov remizoval s Ružomberkom 1:1
SITA

Prvý polčas až na zaujímavý úvod divákov príliš neuspokojil. Prešov využil nedorozumenie v obrane hostí a rýchlo otvoril gólový účet už v 3. min. Svoj premiérový presný zásah v jarnej časti zaznamenal Guba. Lenže už v 19. min bolo vyrovnané, keď skóroval bývalý prešovský hráč M. Poliaček, na ktorého strelu k pravej žrdi bol Diviš prikrátky. V ďalšom priebehu zaujala krížna Ďubekova strela tesne vedľa a z protiútoku nevyužitá obrovská šanca Gubu, ktorý išiel sám na Hrdličku po zaváhaní obrancu Kostolného. Ujať sa mohla aj strela Jakovleva z hranice šestnástky v 30. min, ukrajinský legionár najprv predviedol technické finesy, potom aj zakončil, avšak centimetre nad Hrdličkovu svätyňu. Na konci prvého polčasu sa mohol presadiť aj kanonier Masaryk po sérii kiksov prešovskej obrany, avšak v poslednej chvíli zachránil domáci brankár Diviš.
Ani v druhom polčase diváci veľa kvality na trávniku nevideli. Šancí bolo málo, akoby sa obe mužstvá uspokojili s treťou vzájomnou remízou 1:1 v tejto sezóne. V samom závere síce Prešov zahrával tri rohy po sebe, no bez gólového efektu.

1. FC Tatran Prešov - MFK Ružomberok 1:1 (1:1)
Góly: 3. Guba - 19. M. Poliaček, ŽK: 43. Krajník - 38. Kostelný, rozhodovali: Trutz - T. Somoláni, Mikulaj, 1530 divákov
Zostavy:
Prešov: Jakub Diviš - P. Petráš, Piter-Bučko, Krajník, Krob - Lipták - Papaj, Adam (46. Štetina), Katona (82. Lysjuk), Jakovlev - Guba (69. Střihavka)
Ružomberok: Hrdlička - P. Maslo, Kostelný, Nosek, J. Chovanec - J. Vavrík, Ďubek - Skalák (83. Hoferica), M. Poliaček (71. Lásik), Š. Pekár - Masaryk

Sergij Kovalec (tréner Prešova): "Deľba bodov spravodlivo vyjadruje pomer síl na trávniku. Obidve mužstvá majú svoju kvalitu, obe chceli vyhrať, ale museli sa uspokojiť s jedným bodom."


Aleš Křeček (tréner Ružomberka): "Chceli sme v Prešove uhrať prijateľný výsledok a snáď aj zvíťaziť. Zrodila sa však remíza, ktorá je podľa môjho názoru spravodlivá. Škoda hlúpeho gólu, ktorý sme inkasovali hneď v úvode po našej hrubej chybe. No dokázali sme vyrovnať a s výsledkom som spokojný."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok