Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčná fľaša na vodu MODL poslúži aj ako prenosná sprcha

Multifunkčná fľaša na vodu MODL poslúži aj ako prenosná sprcha
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 4. 2019
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Rôzne typy fliaš na vodu môžu poskytnúť hydratáciu vášmu organizmu kdekoľvek na cestách, no čo ak chcete, aby vaša fľaša na vodu vedela toho ešte viac? Americkí vývojári z Atlanty nad tým rozmýšľali a vytvorili MODL – fľašu na vodu, ktorá sa dá prirovnať k multifunkčnému nástroju.

V prvom rade fľaša MODL dokáže uskladniť 1 liter vody alebo inej tekutiny. Vďaka svojmu flexibilnému silikónovému telu sa však fľaša dá zložiť tak, aby zaberala menej miesta, keď je prázdna. Na obidvoch stranách fľaše sa nachádzajú koncové uzávery, ktoré sa dajú vybrať z úchytiek z nehrdzavejúcej ocele, čo umožní ľahšie a dôkladnejšie čistenie fľaše, či už ručne alebo aj v umývačke riadu.

Fľaša MODL je na oboch koncoch vybavená elastickými silikónovými popruhmi. Jeden alebo obidva sa dajú z koncového uzáveru vytiahnuť tak, aby mohol používateľ fľašu zavesiť na batoh, bicykel, na konár alebo čokoľvek iné, čo má po ruke a koniec popruhu opäť upevní späť k fľaši. Tá sa tak dá prepravovať alebo zavesiť vo vertikálnej alebo horizontálnej polohe.

Multifunkčná fľaša na vodu MODL

No vráťme sa naspäť ku koncovým uzáverom, ak chce používateľ len prepravovať vodu, vystačí si dvomi obyčajnými uzávermi. No výmenou jedného z nich môže získať viac funkcií. Na pitie vody v bežnom športovom režime fľaše môže poslúžiť napríklad uzáver Go MOD. K dispozícii je aj uzáver Flow MOD, ktorý k hydratácii pridáva hadičku s ventilom pre pohodlnejšie pitie. Ďalší uzáver Rinse MOD dodá vodu na umývanie tela alebo iných vecí v podobe sprchovej hlavice s piatimi malými otvormi.

Multifunkčná fľaša na vodu MODL

Poslednou funkciou je Pure MOD, čo je vlastne filter, ktorý sa používa s uzávermi Go MOD alebo Flow MOD. Dokáže údajne odstrániť 99,9999 percent škodlivých baktérií zo stojatej alebo tečúcej vody. Jeden filter je vhodný na čistenie približne 3 000 litrov vody.

Multifunkčná fľaša na vodu MODL je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa dá získať za finančnú podporu v sume 99 dolárov za kompletný balík, ktorý obsahuje fľašu a všetky štyri rozširujúce MODy. Plánovaná maloobchodná cena bola stanovená na 130 dolárov.

Multifunkčná fľaša na vodu MODL