Senica remizovala s Banskou Bystricou 0:0

TA3, SITA
21.4.2012 22:24

FK Senica - Dukla Banská Bystrica 0:0

Tréner Senice Griga musel tesne pred stretnutím riešiť nepríjemnú záležitosť, keď namiesto zraneného gólmana Boleka nastúpil Kamesch. Prvý polčas priniesol sotva priemernú hru, chýbala väčšia aktivita a nasadenie. Už v 4. min zakončoval domáci Černý nad bránku hostí. Hralo sa prevažne v strede poľa, takmer bez zakončenia. Až po polhodine hry "Záhoráci" smerom dopredu vymysleli gólovú šancu, v 34. min po akcii Černého so striedajúcim Bolinhom nastrelil Kalabiška z vnútra pokutového územia pravú žrď. O dve min zakončoval Diviš, loptu tesne pred brankárom tečoval opäť Kalabiška, Boroš ale loptu vytlačil na roh.


Futbalová bieda pokračovala aj po prestávke, obidva tímy sa akoby šetrili na utorňajšie semifinálové odvety a divákom veľa krásy nepredviedli. V 48. min dobre zaútočil Seničan Leal, jeho strelu z dobrej pozície Boroš kryl. Do gólovej možnosti sa v 69. min dostal po Bolinhovom centri Wiljaars, sám na päťke ale mieril vedľa. Seničania mohli skórovať ešte aj o 10 min neskôr, po Kóňovom centri zakončoval Kalabiška, no trafil na päťke ležiaceho spoluhráča Križka. V samom závere mohli strhnúť víťazstvo na svoju stranu hostia. V 87. min Kuzmovo zakončenie Kamesch vyrazil pred Hučka, no ten z dvoch metrov prekopol senickú bránku. V nadstavenom čase mohol o troch bodoch pre Bystricu rozhodnúť striedajúci Považanec, avšak jeho strela letela iba tesne vedľa šibenice a tak stretnutie skončilo bezgólovou remízou.

FK Senica - Dukla Banská Bystrica 0:0
ŽK: 21. Gorosito - 38. M. Bažík, rozhodovali: Vnuk - R. Sluk, D. Hrčka, 1189 divákov
Zostavy:
Senica: Kamesch - Štěpanovský (70. Blackburn), P. Pavlík, Gorosito, Pedro Leal - T. Kóňa, Križko - Jaroslav Diviš, J. Černý (46. Wijlaars), Kalabiška - Diarrassouba (29. Bolinha)
Banská Bystrica: Boroš - M. Pančík, Poljovka, Gyömbér, Savič - Marek Hlinka, M. Bažík (64. Považanec) - Brašeň (80. Rejdovian), R. Augustín (73. Slančík), Hučko - M. Kuzma

Stanislav Griga (tréner Senice): "Nie som spokojný s výsledkom a ešte menej s predvedenou hrou. Zle sme sa pohybovali, veľmi zle sme pracovali s loptou, robili sme veľmi veľa nevynútených chýb. Vládla zbytočná nervozita, neviem prečo. S gólovými príležitosťami, ktoré sme mali, sme narábali veľmi laxne. Pred utorkom mám vrásky, lebo to, čo dnes mužstvo predviedlo, bol najhorší výkon sezóny, horší ako proti Košiciam, a to už je čo povedať."


Štefan Zaťko (tréner Banskej Bystrice): "Videli sme celkom rušné stretnutie, dostatočne bojovné, agresívne, kde sa mužstvá v určitých fázach striedali v ľahkých stratách lôpt a neúspešných kombináciách. Na druhú stranu niektoré herné momenty nám a takisto súperovi vyšli. Vypracovali sme si my aj súper tri až štyri gólové príležitosti, no ani jedno mužstvo nestrelilo gól. S remízou môžeme byť spokojní."

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok