Nadávali mu do negrov. Český poslanec po bitke skončil v nemocnici

TA3 TASR
21.4.2019 20:57

Dvaja muži pri ochutnávke vína v moravskej obci Boršice ležiacej v Zlínskom kraji fyzicky napadli poslanca strany TOP 09 Dominika Feriho. Podľa svedkov na Feriho pokrikovali, že "negri do politiky nepatria". Zákonodarcu previezli do nemocnice a keďže bol ľahko otrasený, zrejme sa podrobí malému chirurgickému zákroku, informoval server Novinky.cz.

Nadávali mu do negrov. Český poslanec po bitke skončil v nemocnici
twitter.com/DominikFeri

"Bol som na ochutnávke vína v Boršiciach. Chodím  tam tradične. Išiel som si von zapáliť cigaretu. Znenazdajky ma oslovil mladý muž, ktorý sa ma spýtal, či som Dominik Feri. Povedal som že jasné a ako mu môžem pomôcť. On mi začal dávať päsťou do hlavy," opísal Feri udalosť redaktorke Noviniek.

Do útoku sa podľa poslanca zapojil ešte jeden starší muž. Fotografie oboch mužov zverejnil Feri na sociálnych sieťach.
Ďalej uviedol, že zakročili jeho kamaráti a bola privolaná polícia. Udalosť ho prekvapila, lebo na výmenu politických názorov je zvyknutý, ale fyzické napadnutie nečakal. Feriho podvečer mieril do nemocnice v Uherskom Hradišti, kde mu mali ošetriť malé tržné rany na chrbte.

Feri sa narodil 11. júla 1996 v Kadani, ale už od svojej mladosti žije v Česku. Jeho matka pochádza z východných Čiech, z otcovej strany má predkov v Etiópii. Je tiež džezovým hudobníkom a fotografom.

zdielať
zdielať
mReportér
Komentáre k článku
Zdielajte článok